diumenge, 5 de maig de 2013

De la trobada ULM a
l'aeròdrom de La Segarra.

        Convocat conjuntament per la Federació Aèria Catalana i els socis de l'Aeròdrom de La Segarra, el dissabte dia 4 de maig hi ha hagut la concentració de tripulacions d'ULM en aquest lloc tan especial, a on s'hi han arribat fins 18 avions, 2 autogirs i 4 Trikes, més els participants que s'hi han traslladat amb medis terrestres per a gaudir d'aquesta amigable trobada.
        La meteorologia fou favorable als sentiments dels participants i els va brindar un molt bon dia per a poder satisfer les ànsies per volar. Tal com la màniga bé ho testimoniava pel poc vent que feia.

        Durant l'estança els visitants foren molt ben acollits per la família Gras com a bons amfitrions que de sempre sons.

        Dins l'hangar a on els membres de la trobada s'entaularen, també s'hi van poder admirar alguns models de disseny privat que mostraven grans dots d'enginy i de bones mans per construir-se el seu propi avió. Tota una veritable escola d'enginyeria aeronàutica.


        El president de la FAC, l'Àngel Ibáñez, junt amb la seva parella na Marliés Campí pilot de muntanya presidenta de l'European Mountain Pilots Federation arribaren a La Segarra des del Camp de Vol d'Ulldecona que al mateix matí s'havia inaugurat.

        Entre els que arribaren també hi vàrem veure en Jesús Griñó del Camp de Vol de Bellvei amb un TL Sting i els sempiterns Antonio Marcos Gerent del Club Aeronautic2000 i la seva encantadora parella, la Carme.

        

        Entre els avions que s’arribaren a La Segarra, a les dues fotos superiors hi veiem, a l'esquerra, un Tecnam P92-S Echo, i a la dreta un biplà Platzer Kiebitz.
A les dues fotos de continuació, a l'esquerra un Corvus Phantom, i a la dreta un altre Tecnam P92-S Echo.


    

        Dos autogirs arribats des d'Igualada-Òdena ens varen acompanyar a la trobada, sons dos Airbet magníficament cuidats. A la filera d'avions de la foto dreta, posterior al TL Sting es veu un "Bücker" construït per Tot Biplà a Moià i que va pilotar en Jimmy Capell des de Mollerussa.


        A fi que pugués arribar l'hora de la veritat, algunes, la Maria Pilar (la mastressa) junt amb l'ajudanta Victòria, i el cuiner, l'Anton Clavell, varen haver de posar-se mans a l'obra.

    

    

Gràcies al bon treball d'una colla elaborant la Paella,
junt amb ells, tots plegats vàrem festejar la seva obra.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada