dissabte, 13 d’abril de 2013

Trofeu Internacional d’Helicòpters RC a Escala.
Aeròdrom de Requena aquest cap de setmana.
13 i 14 d’Abril 2013


        Aquest cap de setmana està desenvolupant a l'Aeròdrom de Requena el Len Mount Scale Helicopter Trophy Spain 2013. Aquesta serà la primera edició, en Honor a Len Mount, és que es realitza a Espanya.

        El I Trofeu d'Helicòpters RC a Escala 2013, igual que les edicions que es vénen realitzant ja a Anglaterra aquests últims anys, s'efectuarà en un entorn privilegiat per a la pràctica dels esports aeris, l’Aeròdrom de Requena, on els més entusiastes dels esports aeris i en concret dels models a escala podran gaudir d'un bon ambient aeronàutic.

        El jutge principal serà el mateix Len Mount, com a segon jutge hi participarà Felipe Arenas, president del Club Helicòpters Escala. Completaran l'equip de jutges Michael Coveney, Eladio Lozano, Fernandez Sánchez, Jose Vicente Ruiz, Emilio Zacarías, i Paul Thomas Klee.

        Durant el dissabte 13 es procedirà a la verificació dels models, prova estàtica i maniobres lliures de vol. També tindrà lloc el Len Mount Trophy Junior Micro Helicòpters Escala i Quatricòpters. Ja a la tarda es continuarà amb el campionat, incloent la prova amb Il·luminació Nocturna, finalitzant el dia amb un sopar molt especial.

        El diumenge 14 d'Abril tindrà lloc el lliurament dels premis “Best Models”, posteriorment començaran els Vols Lliure d'Exhibició dels Pilots Convidats i Pilots Participants Escala. A les 14:15 està prevista la cloenda de l'esdeveniment.        Per a un programa detallat de l'esdeveniment podeu visitar la web del aeròdrom de Requena: www.aerodromo-requena.com/noticias
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada