diumenge, 28 d’abril de 2013

L'aviació civil espanyola pateix una
nova garrotada amb més insòlites restriccions.
En aquest cas, contre als treballs aeris.Del departament de permsa d'AECA hem rebut aquest comunicat:

        El sector dels treballs aeris, i en concret les companyies encarregades d'aplicar tractaments agrícoles, estan a la vora de la fallida per una normativa que restringeix enormement el seu àmbit d'actuació i que imposa traves burocràtiques tant a companyies aèries com a agricultors de tota Espanya.

        Per a determinar si un producte és apte o no per a ser autoritzat per a tal fi, l'"administració espanyola" demora la resolució de la petició fins a 64 mesos!


        La flota d'aquest conjunt d'empreses de tractaments agrícoles fitosanitaris que conjuntament summa 151 aeronaus i aplega més de 245 treballadors en tota Espanya, s'està veient amenaçada per l'entrada en vigor al setembre de 2012 del Reial decret 1311/2012, en el qual pràcticament s'elimina la possibilitat de tractar els cultius des de mitjans aeris.

        La nova normativa estableix que els productes fitosanitaris a utilitzar per aquestes companyies, han de ser expressament autoritzats per a aplicació aèria i, de moment no existeix cap substància en el mercat amb aquestes especificacions.


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada