dilluns, 22 d’abril de 2013

El PAC Obert del 21 d'abril 2013
dedica la trobada als North American T-6 "Texan"
        En aquesta ocasió, el PAC Obert ha estat dedicat a l'entrenador dels anys 40 North American T-6 "Texan", model del qual a la plataforma R1 de l'Aeroport de Sabadell se n'han pogut veure dos.
El North American T-6 "Texan" ple de visitants.
        Un d'ells pintat de color groc, avió restaurat per alumnes del Taller-Escola de la FPAC, que ha estat recentment exposat al Circuit de Catalunya a on ha participat al nomenat "Esperit de Montjuïc". Premeu al link de continuació per veure el reportatge que l'FPAC ha publicat al respecte d'aquest esdeveniment al Circuit:
www.fpac-airworkshop.blogspot.com

        S'ha estrenat una escala-plataforma, construïda per socis voluntaris, per poder veure l'interior de la cabina del Texan a fi que es puguin fotografiar els acompanyants més petits asseguts al lloc del pilot.        L'altre exemplar de Texan és el matriculat com F-AZDU, que pilotat per un patró de la fundació ha realitzat una exhibició en vol efectuant passades sobre la pista principal de l'aeroport. En acabar la jornada de portes obertes cap a l'hora de dinar, la resta dels avions en vol de la FPAC igualment s'han exhibit realitzant una volada en formació.
Una informació completa del Texan F-AZDU
la podeu obtenir prement aquest link, o damunt la mateixa imatge de sobre.        Un determinat nombre dels avions clàssics de l'FPAC que es troben en condicions de volar, també han estat exhibits a la plataforma R1 de l'aeroport.

    

        A la foto esquerra superior hi veiem el Beechcraft T-34 Mentor i a la de la dreta dos Bücker Bü 131 Jungmann. A continuació a baix a l'esquerra l'Zlin Z526 Akrobat, i a la dreta l'Aisa I-11B Vespa.

    

        La direcció de l'FPAC, dins del seu hangar va instal·lar un mostrador en el qual s'atenia al public a on s'oferia informació respecte de la organització de l'FPAC i també publicacions de la pròpia institució junt amb altres referides a l'aeronàutica.
Una passada en vol dels avions de l'FPAC d'aquesta jornada.
Vídeo gentilesa del periodista d'aviació José Fernámdez.NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada