dijous, 25 d’abril de 2013

Campionat d'Espanya ANR 2013
Aeròdrom de la Pineda, Castelló.


- L'Aeroclub en actiu més petit del món -
Vegeu la seva identitat


El dia 18 de maig s’iniciarà a Castelló
el Campionat d'Espanya d'ANR 2013.

        Adjuntem una nota de premsa que ens ha arribat de mans de l'Aeroclub de La Plana sobre la 1ª prova del Campionat d'Espanya d'ANR 2013, que es disputarà a Castelló el dissabte dia 18 de maig d'enguany.


Aeròdrom de la Pineda (LECN).
        El dissabte 27 d'abril se celebrarà en el Aeroclub de Castelló la primera prova del Campionat d'Espanya 2013 de ANR (Air Navigation Race). Aquesta prova és puntuable a més per al Campionat Autonòmic de Vol amb Motor de la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana. El Campionat ANR 2013 constarà d'un total de 4 proves, que es disputaran a Castelló, Sta. Cruz (Portugal), Centre i Santander.

        L'ANR és una modalitat de competició en la qual els pilots han d'executar un vol sobre un escenari utilitzant exclusivament instruments bàsics de navegació com brúixola i cronòmetre, finalitzant amb 2 preses de precisió. Aquesta disciplina millora la perícia dels pilots, incrementant la seguretat en vol. La competició està oberta tant a avions com a ultralleugers.
Manuel Sos amb xaleco vermell
organitzador de les proves.
        El Campionat d'Espanya de ANR està organitzat per la Comissió Tècnica Nacional de Vol amb Motor de la Real Federació Aeronàutica Espanyola, amb la col·laboració de la Comissió Tècnica Nacional de Ultralleugers. La prova que es disputarà el dissabte a Castelló conta també amb la col·laboració de la Federació dels Esports Aeris de la Comunitat Valenciana i de l'Aeroclub de la Plana.Grup de pilots en un dels briefing.
        Amb aquesta prova, l'Aeroclub de Castelló completa un mes d'abril ple d'esdeveniments esportius, entre els quals cap destacar l'II Ral·li Aeri Costa de la Flor del Taronger o d'Azahar, puntuable per al rànquing nacional de pilots, Curs de Jutges de Vol amb Motor i ULM i Reunió de Clubs d'Aeromodelisme de la Província de Castelló, a més del Campionat Autonòmic d'Inland Casting i una intensa activitat paracaigudista.

Poden trobar més informació i el butlletí de la prova en aquest Web: www.airnavrace.com
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada