dimarts, 19 de març de 2013

PAC Obert març 2013, plujós.        Una lleugera pluja intermitent i el cel encapotat, esmercí l'encontre en aquest tercer diumenge de març diada de portes obertes a l'FPAC. Per la qual cosa l'esperat HA 220 SuperSaeta no es va poder traslladar a Sabadell des de l'Aeroport de Reus tal com estava previst.


        A dalt, l'Antonov An-2R_SP-ALG, que tot i la poca concurrència per causa de la pluja hi van rondar una trentena de visitants.
        A baix, a l'esquerra el Bücker Bü 131 Jungmann, a continuació el Beechcraft T-34 Mentor, i al fons l'Zlin Z526 Akrobat. I a la foto de la dreta el North American T-6 Texan.

    

        Malgrat el mal temps, els visitants boi emparaiguats estones sí i estones no, individualment o bé en grups de tipus familiar, i convidats de socis voluntaris, s'arribaren a veure l'exposició dels avions de l'FPAC. L'organització va comptabilitzat que foren uns 45 visitants en total.

        A la foto següent, al fons hi veiem el Bücker Bü 131 Jungmannn, a continuació el Piper PA-18-150 Super Cub i en primer terme a la dreta l'AISA I11-B Vespa.

        A l'aixopluc de l'hangar de l'FPAC es varen dur a terme fructíferes reunions i trobades entre la pròpia gent d'aquesta Institució. A la foto superior hi veiem situat al centre, el President, senyor Domingo Jaumandreu, amb un grup de Patrons amb els quals dirimien diferents parcel·les de l'organització del PAC.

    

        A la foto superior esquerra, les dues vies d'accés a l'hangar, cap a l'esquerra els visitants, cap a la dreta els socis del PAC. A la foto dreta hi veiem l'stand de la pròpia Institució, atès per la secretaria senyora Pilar, en el qual s'oferien llibres històrics d'aviació òbviament, i els calendaris 2013 de l'FPAC entre altres publicacions que donaven compte de la naturalesa del PAC, dels seus projectes i estat de coses a on s'oferia la possibilitat d'esdevenir soci protector, per exemple.

        Per part de la gent del PAC hi col·laboraren:
        2 Empleats, 15 Voluntaris del Grup Operacions de Terra, 9 Voluntaris Pilots, i altres Socis Benefactors que en foren 5.        En aquesta ocasió, i per primera vegada, els Aprenents-Alumnes tingueren també el seu protagonisme, foto superior. Foren una vuitena els que feren acte de presència en una taula que sels va assignar, preparada per atendre a quins volgessin informació de l'Escola-Taller de l'FPAC.

    

        Els components de l'Escola-Taller de l'FPAC amés de dur a terme les revisions de les aeronaus històriques que es troben en estat de volar, realitzen treballs de restauració i reconstrucció d'aparells antics que els havia caducat la seva cel·la i també els seus motors. Alguns d'ells seran de nou posats en vol.        A continuació, a l'esquerra, una composició entre el Texan, l'Antonov i la nova torra de control de l'Aeroport de Sabadell. A la dreta, el cockpit de l'Antonov.

            A baix, L'Hispano Aviación HA-220 SuperSaeta (EC-GZN) propietat de l'FPAC que esperem arribi a Sabadell el pròxim PAC Obert, el diumenge 21 d'abril.
NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com,
utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada