dijous, 14 de març de 2013

El Campionat d'Espanya de Vol Acrobàtic
torna a LEDA!        Després d'una dura competència amb altres candidatures com Ocaña, Requena, o La Axarquia, la Real Federació Aeronàutica Espanyola ha decidit atorgar l'organització del Campionat d'Espanya de Vol Acrobàtic al Aeroclub Barcelona-Sabadell per segon any consecutiu.
        La seu del campionat tornarà a ser l'Aeroport de Lleida-Alguaire (LEDA) després de la calorosa acollida per part tant de l'Ajuntament i Diputació de Lleida com dels múltiples afeccionats que es van congregar per a veure les evolucions de les aeronaus participants.
        Segons declaracions de l'organitzador de la prova, Daniel Ventura González, aquest any s'intentarà millorar l'experiència del públic i dels spotters intentant que el diumenge es pugui accedir als avions.
        El Campionat d'Espanya de Vol Acrobàtic se celebrarà entre el 17 i el 19 de Maig d'enguany, i està organitzat per l’Aeroclub Barcelona-Sabadell amb la col·laboració de la Real Federació Aeronàutica Espanyola, la Federació Aèria Catalana, l'Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, i Aeroports de Catalunya.
        Podeu descarregar els programes acrobàtics del CEVA 2013 en la secció Galeria Programes Acrobàtics de la nostra Web o en la pàgina de la RFAE.

TEXT: www.snap-and-roll.net


NOTA:
En el cas que desitgeu posar-vos en contacta amb Aeribalta.com, utilitzeu un dels dos correus que es troben indicats damunt d'aquest text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada