dimarts, 19 de febrer de 2013

El PAC Obert del diumenge 17 de febrer.        La diada de Portes Obertes al PAC ha estat concorreguda de públic interessat per apropar-se a les velles glòries de l’aviació que aquesta institució guarda i cuida en molta cura.

        La meteorologia ha volgut intervenir a desfavor. El Saeta que ens havia de visitar procedent de l’aeroport de Reus, ha hagut de suspendre el viatge donat que la base dels estrats que ens tapaven el cel era molt baixa i la visibilitat sols arribava a uns 6 Quilòmetres. Per la qual cosa esperem que en un pròxim tercer diumenge de mes, quan se celebri de nou un PAC Obert, el puguem veure a Sabadell.

        A la foto superior veiem el president de l'FPAC, en Domingo Jaumandreu, que entre altres quefers informava als interessats en esdevenir Socis Protectors de l'FPAC els detalls de la tal condició.
        A la foto següent hi veiem la maqueta de l'avant projecte de les instal·lacions del futur Museu Aeronàutic de Catalunya i les seves dependències, que s'han de construir a la zona Nord de l'Aeroport al costat de la nova torre de control. Projecte que està estudiant l'Enginyer Industrial Sr. Llonch.        En el grup de fotos següents, d'esquerra a dreta i de dalt cap baix: El Beech T-34A Mentor enlairant-se per realitzar l'exhibició en vol amb altres avions de l'FPAC. La imatge de la dreta, ens mostra una de les pasades sobre la pista de l'Aeroport de dues Bücker Bü Jungmann 131 que volant en formació delectaren el public que es trobava espectant.
        A la foto de segona línia la cabina del Antonov, i la de continuació, a la dreta, dos visitants d'aquest PAC Obert possibles aspirants a esdevenir pilots.

Les 4 fotos sons una gentilesa del fotògraf Josep Ventura.

    

    Aparells en restauració i reparació al Taller-Escola d'Aprenents de la FPAC.
Ala foto superior a l'esquerra hi veiem un Macchi MB-308 EC-AGM,
i al seu costat una AISA I-115 "Garrapata".

A les dues fotos de baix, hi veiem la Bücker Bü-131 reparada pels alumnes TMA
de l'INSIB de El Prat de Llobregat.

    
Fotos rebudes des de l'FPAC.


Dos Vídeos d'aquest PAC Obert
gentilesa del periodista aeronàutic en José Fernández:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada