dissabte, 12 de gener de 2013

L'evolució del Vol, des del Pterosaure al
vol humà, fins arribar a l'Airbus 380.        Des de la Societat Aeronàutica Espanyola i de la Astronàutica, us volem convidar el dissabte vinent dia 19 de Gener a les set de la tarda, a una nova conferència infantil de la SAE.

Els Pterosauris, van viure durant l'Era Mesozoica.
Fa entre 228 i 65 millons d'anys.


Els mítics grecs, Dèdal i Ícar, assajant el vol
per fugir de l'esclavitud del rei de Creta, Minos. 2000 anys AC.
Pintura de Charles Paul Landon (Nonant 1760 – Paris 1826)
        Leonardo da Vinci va preveure que l'home podia volar (Vinci 15 d'abril del 1452 - Amboise, 2 de maig del 1519). El qual va realitzar els primers dissenys d'una ala batent.


        Otto Lilienthal; Anklam, 23 de maig de 1848, Berlín, 10 d'agost de 1896).
        Enginyer industrial i aeronàutic alemany, fou el primer qui va  construir i va volar en un planejador, amb el qual va efectuar nombrosos llançaments lliscant en pendents.
Foto dels instants del primer vol motoritzat de la història de l'aviació.
Esdevingué el dia 17 de desembre de l'any 1903.

        Foren els germans Wright: pilotava l’aparell l’Orville (Dayton, OH, 1871–1948 -USA) i Wilbur, al peu de l'avió ja en vol (Millville, IN, 1867-Dayton 1912 -USA).
        Aquest primer vol va esdevenir a les dunes de Kill Devil Hills, que feien platja amb l'Atlantic, a uns 6 Kilòmetres al Sud del poblet de Kitty Hawk a l'Estat de North Caroline -USA.

        Descobreix el motiu pel qual van començar a volar els dinosaures i com ha anat evolucionant fins que l'home va fer els seus primers intents fa una mica més d'un segle i com va evolucionar el coneixement fins a arribar a l’Airbus380, l'avió més gran del món, amb una capacitat de més de 800 passatgers. Tot això explicat per en Rodolfo Poole, Enginyer Aeronàutic Chief Engineer A380 en Airbus Espanya.
        Xerrada dirigida al públic infantil. Tindrà lloc en el National Geographic Store de Madrid (Gran Via 74) dissabte vinent dia 19 a les set de la tarda. Veniu amb els vostres fills!
        No és necessari confirmar l'assistència, simplement aneu-hi i gaudiu-ne! Per a més informació: http://www.sociedadaeronautica.org Per aplegar i divulgar el coneixement aeronàutic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada