dissabte, 5 de gener de 2013

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya
anuncia el Programa de formació d'Aprenents
i de diversos esdeveniments pel 2013.


        L'FPAC ens remet l'anunci de la convocatòria per ocupar places d'alumne en el programa de formació en l'aprenentatge de tècniques aeronàutiques i habilitats bàsiques, per a l'obtenció del certificat de Tècnic Auxiliar de Manteniment d'Aeronaus en Motor de Pistó nivell A2 en el Taller-Escola de l'FPAC.
        També es convoca als possibles voluntaris-docents que imparteixin coneixements dels temes a tractar; per exemple, especialitzats en la construcció o bé restauració d'avions per intervenir en la preparació de l'alumnat, sigui en la part teòrica com directament en els treballs de taller.
        Prendre contacta via correu electrònic a info@fpac.org dirigit a Jordi Pons - Ref. Professor Voluntari.Premeu damunt de les imatges per engrandir-les.
A les imatges de continuació,
alumnes del Taller-Escola restaurant aparells.        La restricció d'ajudes econòmiques obliga a reduir jornada i presència dels empleats de la Fundació, d'aquí que els dies en que hi haurà servei d'oficina amb atenció personal als Socis Benefactors, a Proveïdors, Industrials, Institucions o a les Visites que siguin sol·licitades, seran els Dimarts no festius, els Dijous no festius i els Diumenges de PAC Obert. Sempre en horari de 10:00 a 14:00.

        La restricció d'ajudes econòmiques ens obliga al fet que el manteniment en vol i la restauració d'aeronaus del Taller-Escola, en horari de matí, depengui de l'èxit que tingui la convocatòria del Programa de Formació A2.

        De moment hem pogut assegurar l'activitat de restauració i manteniment d'aeronaus en horari de tarda amb una ajuda de la Diputació de Barcelona que ens permetrà d'oferir un Programa de 400 Hores de Pràctica en Entorn real a 12 alumnes des del segon curs A2 de l’INSIB d’El Prat de Llobregat.
        Calendari Laboral, d'Esdeveniments i Horaris d'Activitat a les instal.lacions de l'FPAC a l'Aeroport de Sabadell.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada