dimecres, 2 de gener de 2013

Crònica del Vol de l'Alba 2012


        El proppassat 31 de desembre es va celebrar de nou el denominat Vol de l’Alba, que consisteix en una concentració d'avions, predominantment de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, a l’aeròdrom de la Cerdanya. A diferència d’altres, aquesta edició s'ha pogut desenvolupar amb normalitat gràcies a l'excel·lent meteorologia.

        A La Cerdanya van fer acte de presència uns 25 avions, dels quals cinc eren ultralleugers, que van traslladar a les instal·lacions de l’aeròdrom pirinenc unes 60 persones. Com és habitual, l’Aero Club Barcelona-Sabadell és el gran animador d'aquesta reunió aeronàutica, doncs 14 dels avions que hi van assistir pertanyien a l'entitat, a més d'alguns altres aparells propietat de socis del mateix Aeroclub que s’ajuntaren en aquesta tradicional volada.

        Alguns dels visitants de la zona que van acudir a l'aeròdrom van quedar gratament sorpresos de la gran activitat que es va registrar a l'aeròdrom ja que són pocs els dies de l'any que la Cerdanya congrega tants aparells.        Entre dos quarts d’onze i dos quarts de dotze en el local social de l’aeròdrom cerdanyenc, es va realitzar l'encontre gastronòmic. Posteriorment, cap a les dotze del mig dia es va iniciar la sortida dels avions vers als seus punts d'origen.Aterratge a l'aeròdrom de la Cerdanya el 31-12-2012
en ocasió del Vol de l'Alba. Avió Cessna 172 (EC-JQK).
Càmara José Fernández:

Últim vol del 2012 por la zona del Cadí i la Cerdanya. Autor Llorenç Gómez:

El material Gràfic i el text, han estat facilitats
pel periodista aeronàutic José Fernández García.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada