dimarts, 11 de desembre de 2012

"VOLAR", una pel·lícula rodada a l'Acadèmia General de l'Aire, a San Javier -Múrcia.Vegeu la pàgina de la pel·lícula VOLAR

Entreu al Web de la pel·lícula.

La directora Carla Subirana ens presentarà la pel·lícula acabada d'estrenar, VOLAR, el proper Dissabte 22 de Desembre (19:00 h)
a l'AEROTECA.


        Després de tot un any de rodatge, a l'Academia General del Aire de San Javier (Murcia), "VOLAR" arriba a les pantalles de Barcelona.

        VOLAR, es podrà veure a la gran pantalla, del 14 al 20 de desembre als Cinemes Méliès de Barcelona en la sessió de les 20:30 h.


Si t'agrada VOLAR, aquesta pel·lícula no te la pots perdre.

        Per primer cop una càmera filma dins d'una acadèmia militar espanyola. La vida a l'acadèmia, la instrucció militar i les seves quadriculades normes. Una càmera enganxada a la pell i maneres dels reclutes que es preparen per al vol. Mirant, com si fos un més, els qui més endavant seran només números i cares indistingibles, embarcats en missions estratègiques. I entre mig una treva: aquells moments en els que pugem a l'avió amb els (i les) futurs pilots. De nens volien ser pilots. S’entren a l'Acadèmia amb el desig de volar i es converteixen en militars ¿A què hauran de renunciar per assolir el seu somni?
Un film, iniciativa del Màster Documental de Creació de
la Universitat Pompeu Fabra.
Director de Fotografia: Julián Elizalde (AEC) i Carles Gusi (AEC).
So directe: Amanda Villavieja. Disseny de So: Alejandra Molina.
Muntatge: Manel Barriere Figeroa. Ajudant de direcció: Abel García Roure.
Producció delegada IDEC-UPF: Jordi Balló.
Productors: Ángeles Hernández, Carla Subirana i David Matamoros.
Guió i Direcció: Carla Subirana.Vegeu el trailer de la pel·lículaEntreu al Web de l'Aeroteca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada