dimarts, 4 de desembre de 2012

Trobada de dones aviadores i també de quines en vulguin esdevenir, a Vallmoll.


Reportatge de Joan Boronat.


        Havia estat una nit freda, molt freda. En arribar al Camp, encara hi havia algun toll gelat degut a la baixa temperatura, malgrat el sol que lluïa sota un cel esplèndid i sense núvols. Feia una mica de vent, però rés que pogués espantar als avesats pilots que ens havien confirmat la seva presència. No va faltar-ne cap d'ells.Premeu damunt les fotos per obrir l'àlbum.


        Les tripulacions anaren arribant amb els seus avions, mentre d'altres vingueren amb cotxe. A la primera foto de dalt, una panoràmica ben presa dels que recentmen arribats s'naven situan a l'aparcament del Camp de Vol, a on s'hi veu l'autocar que havia arribat puntual per traslladar-nos a un restaurant d'Alcover. En Paco López, havia previst que unes estufes serien insuficients per caldejar l'hangar on habitualment fem els àpats.
        Les imatges següents mostren el tràfic que a les hores s'estava produint al Camp de Vol.

        A la foto superior, el grup representa una part del nombre total de dones que hi acudiren, unes quantes d'elles sons aviadores.

        A l'hora prevista l'autocar ens va traslladar a tots els participants a l'esmentat restaurant de la veïna població d'Alcover.
         Allí vàrem estar doblement confortables ja que els grans podíem parlar mentre el més petits gaudien d'uns inflables al jardí annex.


        El restaurant inspirat en un castell medieval disposava d'un menjador prou acollidor.

        A les dues fotos de continuació, a la de l'esquerra, és quan, en acabar el dinar, en Joan Boronat es va adreçar als assistents amb unes paraules amb les que va agrair el recolzament rebut, enaltir a les dones que ja son pilot i per encoratjar a les que no ho sons per tal que deixin de volar amb la imaginació i s'uneixin a les que volen de veritat, en la seguretat que gaudiran d'una experiència i una companyonia meravellosa.
        És en la següent imatge de la dreta que en Jesús Griño, en nom de la FAC va cloure l'acte amb unes paraules i fent entrega a les dones pilot presents d'un recordatori d'aquesta diada.

        En Jesús Griñó, en nom de la FAC va lliurar a les dones pilot un present a fi que tinguessin un record d'aquesta diada.
        A la foto superior es veu la més jovençana de totes les noies que han rebut l'obsequi que l'organització tenia preparats.
        Es tracta de la Laia Martí, que si bé encara no té el títol de pilot, té molt interès en acomplir anys per a gaudir-ne.               A la foto superior esquerra hi veiem a la Maria León havent rebut l'obsequi, flanquejada per en Jesús Griñó a la seva dreta i d'en Paco López al seu costat esquerra.
        La foto superior dreta mostra a la Maria Rosa Lupión haven rebut l'obsequi, acompanyada igualment que de la resta, per Griñó i López.

        A les fotos de continuació, a la de l'esquerra hi apareix Sussana Ruíz amb el seu obsequi a les mans, i a la de la dreta Aida Lozano (instructora del RAE de Reus) que igualment va ser agraciada amb l'obsequi corresponent.


            Vàrem trobar a faltar a l'Àngel Ibáñez, a la Merliés i al President de l'Aeri Club de Vallmoll que no varen poder assistir per motius familiars i personals. Tanmateix, vàrem trobar a faltar altres companys i companyes que ens honoren habitualment amb la seva visita. Uns per culpa de la tramuntana i d'altres per culpa nostra i és que aquest esdeveniment el vàrem tenir de programar corre-cuita per no atapeir les agendes del mes de desembre.

        Després del dinar no es va cantar l’"adiós con el corazón" però si ens vam acomiadar amb petons, abraçades i prometença per a noves trobades, no sense haver fet un públic reconeixement a la F.A.C. i a la R.F.A.E. per la seva col·laboració sense les quals no hagués estat possible dur a terme aquest esdeveniment.

        Joan Boronat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada