dijous, 13 de desembre de 2012

Programa de les activitats de la Patrona 2012 a l'Aeroclub Barcelona-Sabadell.
        Nota de premsa que l’Aeroclub ens remet amb el programa amb el bon nombre d'activitats que es duran a terme aquest diumenge per la Patrona 2012 a l'Aeroport.

        L'Aero Club Barcelona – Sabadell celebrarà aquest diumenge els actes de la festivitat de la Verge de Loreto, patrona de l'Aviació, amb una sèrie d'activitats aèries, exhibició d'aeronaus i maquetes, a més de conferències i demostracions de vol simulat.        Per a donar major relleu a l'activitat, la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC) farà també la seva exhibició mensual, que culminarà amb el vol de diversos dels seus avions. Per això, l'exposició d'aeronaus de l’FPAC, de l’Aeroclub i de l'escola de pilots Aerolink es concentraran en una mateixa plataforma, enfront dels hangars de TAF i el taller del Aeroclub. A més dels avions, es podran veure diversos helicòpters històrics, una novetat en les exhibicions de FPAC.

        Les demostracions aèries es desenvoluparan entre les 10 i les 13 hores, i comprenen un concurs d'aterratges de precisió; la recollida d'una pancarta publicitària per un avió i la seva posterior exhibició; descàrrega d'aigua d'un avió amfibi apagafocs Air Tractor; carroussel d'avions acrobàtics del Aeroclub; vol de precisió d'helicòpters i l'exhibició dels avions de FPAC.        L’Aeroclub realitza gestionis para incloure diversos salts de paracaigudistes des d'un avió Pilatus PC-6, la qual cosa seria una novetat, doncs des de fa molts anys no es realitzen a Sabadell salts de paracaigudistes.        En el taller de l’Aeroclub s'exhibirà una exposició de les millors maquetes d'aeronaus, aportades per socis de l'Agrupació Artística de Modelistes Aeronavals de Sabadell. Altre espai dedicat a activitats estarà en la Sala Canudas de l'Aeroport, on es faran demostracions de vol simulat a càrrec de l'Associació d'Aviadors Virtuals.

        Entre les 11 i les 14 hores, a l'aula magna del Aeroclub es faran tres conferències a càrrec d'experimentats pilots. La primera (11 hores) estarà dedicada a donar conèixer les peculiaritats del vol a vela. A les 12 hores el pilot lleidatà Antoni Farré desertarà sobre les competicions aèries, i a les 13 hores el pilot acrobàtic Juan Velarde parlarà de l'acrobàcia aèria. Velarde és un dels millors pilots espanyols d’acrobàcia.

        A la foto de l'esquerra en Juan Velarde preparant-se per sortir vers les platges de la Barceloneta per la Festa del Cel d'enguany. A la foto dreta l'Antoni Farré amb pantaló curt a quadres a l'arribada a Sabadell en ocasió d'haver guanyat la Volta a Catalunya 2012.
        L’Aeroclub, atent a estimular les vocacions aeronàutiques des d'edats primerenques, també ha programat activitats per als nens. En la sala de socis de l'entitat podran participar en un concurs de dibuix durant el matí, amb obsequis per als guanyadors, i a les 12 hores Rosa Fité els explicarà rondalles.
        Assenyalar finalment que l’Aeroclub ofereix vols d'iniciació a l'aviació entre les 10 i les 17 hores a preus econòmics. Les reserves han de realitzar-se en les oficines de l'entitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada