dijous, 6 de desembre de 2012

L’Aeroclub promou l'aviació entre els estudiants.Entreu al Web de l'Aeroclub.
        El proppassat 5 de desembre 30 estudiants de l'IES Joan Brossa de Barcelona d'entre 18 i 35 anys van visitar les instal·lacions de l’Aero Club Barcelona-Sabadell a fi de conèixer l'entitat acompanyats per tres professors. La visita els va servir per a ampliar coneixements, doncs una part del grup cursa el Grau Superior de FP de Comerç Internacional, mentre que uns altres realitzen el corresponent a Transport i Logística.

        Un professional de l'entitat els va rebre i en la sala d'actes els va explicar la trajectòria i activitats que desplega l’Aeroclub referent a la promoció de l'aviació. En aquest sentit, se'ls va facilitar informació sobre els cursos de pilot professional i privat d'avió.


Premeu damunt les imatges per obrir l'àlbum.

        Després, van realitzar una visita al taller de manteniment i van poder contemplar els treballs que es realitzaven en aquell moment. A continuació, es van desplaçar a la zona d’hangars per a veure dues Cessna 172 de l’Aeroclub, rebent les oportunes explicacions sobre les característiques dels avions. Finalment, se'ls va mostrar el simulador de vol del qual disposa l'entitat. Vuit estudiants van poder provar-lo cadascun durant uns minuts. Varen ser quins millor van respondre un qüestionari sobre aerodinàmica, elaborat a partir d'un vídeo divulgatiu, que visionaren després de la conferència que els va impartir l'instructor de l’Aeroclub.


        Un mes abans, el 5 de novembre, un altre grup d'estudiants de 15 i 16 anys de primer curs de Batxillerat del Col·legi Sant Marc de Barcelona va realitzar una visita similar al Aeroclub.

        L'entitat aèria impulsa des de principis d'any les visites d'estudiantes a l’Aeroclub, possibilitant que coneguin les diferents professions aeronàutiques actuals i l'aportació que l'aviació general realitza a la societat. En aquest sentit, l’Aeroclub accepta sol·licituds de centres docents per a divulgar l'aviació entre els joves estudiants.

        Els responsables de centres educatius interessats poden concertar una visita trucant al telèfon 937 101 952Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada