diumenge, 2 de desembre de 2012

El llibre, "Salvador Hedilla, una vida apasionada", ha estat presentat a l'Aeroteca.        L'autor del llibre, en Julián Oller, expressament vingut de València, va esmerçar a un públic que va omplir la sala d'actes de l'Aeroteca, el contingut de la seva interessant i ben qualificada obra. La presentació de l'autor va anar a càrrec d'en Javier Ortega Figueiral, reconegut periodista en temes d'aeronàutica i aviació històrica.

             Al costat dret de la primera foto, s’hi veu l'autor dissertant respecte del contingut del llibre, a l'esquerra, en Rafael Jiménez president de la Fundació Aèria de la Comunitat Valenciana, que l'acompanyava.
        A la foto dreta, en Javier Ortega Figueiral en els moments de la presentació de l'autor del llibre.


        A la foto superior, i d'esquerra a dreta, José Luis Causaràs, Enric Pallarès (FPAC), Rafael Jiménez (FACV), Lluís Corominas, periodista d'aviació que actualment es troba preparant la seva Tesi Doctoral, Julián Oller, autor del llibre, i Jordi Rull (FPAC).
        José Luis Causaràs és net d'en Ricardo Causarás Casaña (València, 23 de Febrer de 1875 - Barcelona, 26 d'Octubre de 1953). Inventor i constructor de l'Aeroplà-Monoplà “Causarás", desenvolupat i patentat entre 1905 i 1909 a València.

A la foto següent, els assistents duran l'acte de presentació del llibre.Aeroteca
Telf. 932 18 17 39
www.aeroteca.com
www.simuteca.com
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada