diumenge, 21 d’octubre de 2012

Fira del Vent 2012 al Pla de Santa Maria.
        La previsió meteorològica era prou dolenta, però, tot i els cels amenaçadors com els de les fotos, la Fira del Vent va poder-se desenvolupar sense haver d'obrir paraigües.
Xavier Martí - Corresponsal d'Aeribalta.com
a la Fira del Vent a les Escarbones.


Els actes previstos eren bàsicament aquests:

- TOT EL CAP DE SETMANA: CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PARAMOTOR: El diumenge vàrem poder realitzar tres manegues de la prova. EL dissabte les condicions no eren les més adients.

- TROBADA D’ULTRALLEUGERS DISSABTE I DIUMENGE: Vàrem tenir entre els dos dies al voltant de 40 participants en aquesta disciplina.- DISSABTE MATÍ TROBADA DE PARAMOTOR: Entre la gent de VOLÀGER, Volem i d’altres que varen venir pel seu compte el dissabte hi va haver al voltant de 20 Paramotors al camp.

        - DIUMENGE A LES 13:00 hores, els germans Guerra varen fer una exhibició espectacular de Paramotor Acro.
        Al final d'aquesta pàgina hi trobareu un vídeo que mostra una d'aquestes exhibicions a la Fira del Vent de l'any passat 2011.


        - DISSABTE A LES 15 hores, foto superior, barem gaudir d’una exhibició d’Aeromodelisme amb una trentena de participants.

        A les dues fotos de baix, a la de l'esquerra, hi veiem com no tot és una qüestió de benzina. Doncs hi ha altra classe de combustibles. I a la dreta l'entrada al recinte a l'aixopluc.El resum és que malgrat les delicades condicions meteorològiques, al final va sortir un cap de setmana força entretingut.
- Xavier Martí -No us perdeu l'exhibició que dos paramotors varen dur a
terme a la Fira del Vent de l'any passat 2011.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada