dimarts, 9 d’octubre de 2012

Ecos de la Festa al Cel 2012 - II


-- L'Aeroclub Barcelona-Sabadell --

Entreu al Web de l'Aeroclub.


Entreu al Web de l'Aeroclub.
        Un determinat nombre d'avions i un helicòpter de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell, varen intervenir en l'exhibició volant en front les platges de Barcelona.-- Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya --

Entreu al Web de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.

Avions de l'FPAC a punt de sortir a la Festa al Cel.

Beech T-34 Mentor EC.JKMCASA 1-131E Bücker Jungmann EC-FUU
        A les dues fotos superiors, l'avió de l'esquerra és el Beech T-34 Mentor EC.JKM pilotat per Cristòfol Jordà. El de la dreta és el CASA 1-131E Bücker Jungmann EC-FUU amb el pilot Carles Martí.
        A les dues inferiors, la de l'esquerra és un Casa 1.131E Bücker Jungmann EC-DAU amb el pilot Albert Blanchart, i la de la dreta un Zlin Z526 Akrobat EC-BDS pilotat per en Rafa Molina.

Casa 1.131E Bücker Jungmann EC-DAUZlin Z526 Akrobat EC-BDS

        El Beech T-34 Mentor de l'FPAC, ha estat un perllongat temps sense volar i per aquesta ocasió s'ha torna a posar en vol. El Mentor va ser durant dècades l'avió d'entrenament dels pilots militars abans de passar al reactorC-101 Aviojet.-- Patrulla ASPA --

Eurocopter EC 120B Colibri de la Patrulla ASPA

        La Patrulla ASPA és el grup d'helicòpters de vol acrobàtic de l'Exèrcit de l'Aire Espanyol amb seu en la Base Aèria de Armilla (Granada). La Patrulla ASPA utilitza cinc helicòpters Eurocopter EC 120B Colibri.

Entre els dos Eurocopter EC 120B Colibri es veuen el DC-3 i l'Antonov.

        La tripulació la composen dos pilots per aparell, els quals són a més, instructors de vol de l'Escola d'Helicòpters de l'Exèrcit de l'Aire.
El personal de suport que acompanya als pilots de la patrulla el componen catorze persones (deu tècnics de manteniment d'aeronaus, dos especialistes en vídeo i fotografia i dues de relacions públiques).-- Els ULM convocats a participar a la Festa del Cel --

Logos dels clubs Alats i Mollerussa.


        El grup composat per pilots de l'Alats Club Esportiu i del Club Aeri Mollerussa ULM visqueren una lluna de mel desencantada amb la Festa al Cel. Acceptat el compromís per participar a la diada de la Festa del Cel, i havent-se traslladat a primera hora del matí del dissabte des els seus punts d'origen a l'Aeroport de Sabadell, suportant una pèssima meteorologia amb un intens aiguat, moments abans que sortissin per l'exhibició el diumenge pel matí, reberen un missatge e-mail, breu i fred, el qual els comunicava que l'autoritat del cas els havia deixat fora de la llista de participants. Doncs, cap a casa falta gent!

Plataforma R-2 Aeroport de Sabadell.SE-5A i Pipistrel Sinus. Plataforma R-2 Aeroport de Sabadell.

        A les dues fotos superiors es veuen els ULM acabats d'arribar a Sabadell amb una pluja intensa, a on a la dreta s'hi veu la rèplica de l'SE-5A caça anglès biplà descapotat configurat biplaça, EC-ZXU que, Pilotat per en Jaume Capell “Jimmy”, va recollir tota l'aigua que queia des de Mollerussa fins Sabadell. Al seu costat el Pipistrel Sinus EC-ZTH, pilotat per en Delfí Lòpez. A l’esquerra els TL representats al nostre país per TL Spain, que junt amb el Sinus vingueren des de Bellvei.

        A les dues fotos inferiors, a l'esquerra, el TL2000 Sting EC-XCE - Pilotat per l'Antonio Pinedo i a la dreta el TL3000 Sirius EC-XIT - Pilotat per en Jesús Griñó. Pocs instants abans de retornar als seus llocs d'oríguen.

TL2000 Sting EC-XCETL3000 Sirius EC-XIT

Entra als vídeos d'Aerotendencias.com
Entreu als vídeos que Aerotendencias.com ofereix
de la Festa al Cel.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada