diumenge, 9 de setembre de 2012

La Festa Major de Sabadell ha arribat a l'Aeroclub.        El diumenge dia 9 pel matí, una gran quantitat de ciutadans de Sabadell s'han arribat a l'Aeroport per veure i pujar en diversos avions de l'Aeroclub que es trobaven exposats a la plataforma-aparcament de tocant l'entrada a les instal·lacions del complex aeronàutic sabadellenc. Entre ells, un bimotor, un helicòpter i dues avionetes, l'una d'acrobàcia de dues places i l'altre era de quatre.

        En arribar a la plataforma, els visitants es trobaven en primer terme el P2006T, un bimotor de quatre places del tipus "Ultralleuger" construït per la italiana "Tecnam".


        Tot i que els visitants hagueren de fer cua, donat que era tanta la gent arribada que s'ha hagut de regular l'entrada a l'espai d'exposició, se'ls sentia comentar la seva admiració pel material exposat i haver pogut pujar i tocar els comandaments, assistits per especialistes que es trobaven acompanyant-los i els explicaven amb detall mostrant-los tots els elements de comandament i control amb els equips de navegació i altres aparells.


        A les dues fotos superiors, l'acrobàtic "Mudry" CAP 10B matrícula EC-FVK ha estat igualment un magnífic atractiu per les desenes de visitants a les portes obertes de l'Aeroclub.


        La Cessna 172R-GA Skyhawk matrícula EC-JTJ interessava als visitants per la seva elegància i les quatre places, permetent que aquests pugessin seure's als seients davanters en què podien veure els sistemes de navegació avançats Garmin 1000 dels quals es troba dotada.
        També els més petits han pogut "fer-se pilots" uns amb la Cessna, mentre altres ho feien amb l'helicòpter Robison R22.


        També, una bona colla d’aquests visitants, ha participat en volades sobre Sabadell i els seus rodals vallesans, podent admirar la ciutat des de l’aire i, si s’ha escaigut, veure casa seva a vista d’ocell.


        Aquesta és una de les famílies visitants que han aprofitat l'oferta de l'Aeroclub per dur a terme un vol sobre la ciutat. A la foto, moments abans que el pilot posés en marxa el motor per anar-se'n a envolar.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada