dilluns, 24 de setembre de 2012

Arrossada al Club Vol Rasant a Moià amb la represa de l'escola amb nou material de vol.


Entreu al Blog de Vol Rasant.


        L'Escola del Club Vol Rasant ha inclòs un ultralleuger Tecnam P96 "Golf" per dur a terme la seva docència aèria. Motiu afegit a l'encontre de l'arrossada.        Entre molta altra gent ben coneguda i molts amics, per acompanyar-nos a l'arrossada al Camp de Vol del Prat de la Plana a Moià, s'atansaren també els Trikers de Vallmoll.


        Joiosos, en Josep Maria Cabré i la Isabel Roca posen per la càmera d'Aeribalta al costat del seu Trike.
        Es dóna la circumstancia que un pioner de la nostra aviació catalana i pilot duran la guerra, en Francesc Cabré i Rofes, era oriünd d’Els Garidells, un poblet veí de Vallmoll. Caldrà preguntar-se si podien ser família. Per cert que el nostre estimat amic pilot en Justino-Guzmán, fou el gendre del Francesc Cabré. Coincidències de la vida...

Ells ens han fet arribar fotos presses de quan passaren per Montserrat tot venint a Moià.
De cap a l'arròs!


        Dues grans paelles com la de la foto van omplir els estòmacs buits en el Camp de Vol del Prat de la Plana a Moià el dissabte dia 22 de setembre d'enguany. El gran nombre de comensals va esgotar la producció del ben condimentat cereal.

        A les imatges de continuació, a l'esquerra hi veiem les voluntarioses i imprescindibles companyes, la Maria i la Cruz, preparant el qualificat i saborós pop a la gallega que es va servir. A la dreta, en Manuel Alamos l'ajudant del cuiner davant les dues paelles.        A la imatge de dalt, en Pere Gascón que com a cuiner havia deixat l'arròs enllestit, adobant el servei de pop a la gallega. A baix, el famós plat de l'octòpode.


        Els companys més compromesos, la Maria i en Joan amb la seva Cruz, junt amb els cuiners i els dos germans Foj, suportaren la càrrega més feixuga, la d'organitzar preparar i muntar el "menjador" amb tots els elements. Ah!, i serviren les taules amb tot els queviures, begudes de tota classe, i un llarg etc. Des el nostre Blog els remetem una merescuda felicitació, junt amb una fraterna encaixada de mans.
        El vi, molt ben ensopegat. No cal dir-ho també del pa, dit "de pagès", semblava vingut d'altres temps.

        A les fotos següents, la multitudinària concentració d'amics a l'hora de gaudir de l'àpat.
Fins l'any vinent!        Avui fa trenta-nou anys que amb el meu veler Blanik L-13 biplaça, EC-CEE, nou de trinca, vaig volar des d'Igualada-Òdena a l'aeròdrom de la Cerdanya amb dues hores i vint minuts!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada