divendres, 24 d’agost de 2012

Volen Tancar l'Aerodrom d'El Pinar d'El Grau de Castelló.
        L'Autoritat Municipal de Castelló de la Plana a tramès al President de l'Aeroclub de Castelló, senyor Vicente Nebot, un escrit en el que li comunica les accions legals que l'Ajuntament porta a terme a fi de clausurar el famós i concorregut Aeròdrom d’El Pinar al Grau de Castelló.

Aviación Digital ha publicat una nota de l'Aeroclub de Castelló vegeu-la:
http://www.aviaciondigitalglobal.com/noticia.asp?NotId=19751&NotDesignId=4
Els veins estan en contre de l'activitat aeronàutica.
Vegeu la nota publicada al diari Mediterráneo.


        Des Aeribalta proposem una concentració multitudinària d'avions a l'aeròdrom de El Pinar amb presencia de medis de comunicació, representants de les seves agències i les televisions, convocats a fi que es donin entrevistes i manifests en contra del projecte del Consistori Castellonenc.

        Una de les realitats que amaga l’Ajuntament de Castelló és que volen passar l’activitat de l’aeròdrom al nou Aeroport d’en Fabra.


        Nosaltres, l'aviació esportiva, estem absolutament oposats a aquesta obra nefasta que es troba duent a terme el partit gobernant a l'Ajuntament de Castelló en contra de l'aeronàutica de tot l'Estat Espanyol i dels visitants estrangers.
        Segons demana el President Vicente Nebot, podeu lliurar una carta a l'Aeroclub de Castelló recolzant la permanència d'aquesta joia d'aeròdrom.


La premsa ha portat notícies
d'aquest affaire de l'Ajuntament de Castelló.
Linkeu els titulars:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada