diumenge, 19 d’agost de 2012

Finalitzen els XIII Campionats del Món d'Ultralleugers 2012 a AIR MARUGÁN a Segovia.Entreu al Web d'AIR MARUGAN.


França assoleix el títol per equips
en el campionat del món d’ultralleugers.

Entreu al Web d'ALTAIR.

Entreu al Web de la Reial Federació Espanyola.

Entreu al Web de la Federació Aeronàutica Internacional.
        L'equip francès ha assolit avui el títol del món per equips, en d'imposar-se a Ucraïna i Anglaterra, després de tota una setmana de proves dintre del campionat del món d’ultrallleugers que s'ha disputat en el sí d’Air Marugan a Segovia. Dins el "Memorial Alejandro Garvía".
        L'equip espanyol ha quedat finalment classificat en quart lloc, en una competició en la qual han pres part 50 aeronaus i més de 70 pilots representant a dotze països, i que ha estat organitzada pel Club Esportiu Altair juntament amb la Federació Aèria Internacional (FAI) i la Real Federació Aèria Espanyola ( FAE).

        La novetat en aquest decimotercer campionat mundial de ultralleugers ha residit en l'aparició d'una nova categoria, la de autogiro, en la qual ha assolit la victòria la parella francesa formada per Eric Changeur i Christophe Vedraine.

        La medalla de plata ha estat per a la parella espanyola integrada per Marcos Chuliá i Lorena Marcos.

        Pel que fa a una de les categories amb major nombre de participants, l'A El2, ala fixa biplaza, en la qual es trobaven la major part de les aeronaus espanyoles, el triomf ha estat per a la parella ucraniana formada per Yuriy Yakovleyev i Tymofii Iakovliev.

        Per la seva banda, els espanyols Pedro Nogueroles i Manuel Torné "Kami", i Antonio Marchesi i Antonio Benéytez han quedat cinquens i setens, respectivament.

        En l'acte de clausura, durant el qual s'ha pogut presenciar una exhibició d'un avió acrobàtic de l'Escola Oficial del Real Aero Club d'Espanya, ha estat present el director general d'Esports de Castella-Lleó, Alfonso Lahuerta.

        El director general ha posat de manifest l'elevat nivell dels pilots en totes les proves, de navegació, consum i precisió, pel que i ha hagut d'esperar fins a l'última jornada per a decidir els guanyadors en les seves respectives categories.

        La pròxima cita serà amb els VII Campionats del Món de Paramotor que se celebraran també en Air Marugán, entre el 25 d'agost i el 1 de setembre d'enguany.Fonts de la notícia:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada