dimarts, 17 de juliol de 2012

XXna. Volta Aèria de Catalunya amb ULM.


Entreu al Web de la FAC.

        Els proppassats dies, dissabte 14 i diumenge 15 d'aquest juliol del 2012, s'ha desenvolupat la 20a. Volta Aèria de Catalunya dels ULM.
        Les previsions meteorològiques varen provocar algunes baixes en les 26 aeronaus inscrites prèviament a la Volta.

        El dissabte, un total de 17 aeronaus i 31 persones procedents dels camps de Bellvei, Igualada, Moià, Viladamat, Avinyonet, Pla de Bages, La Segarra, Vallmoll i Castejón de Sos es varen concentrar a l'aeròdrom de Castelló de la Plana, per formalitzar les inscripcions tal com estava previst.

        Una vegada reunides totes les tripulacions, van anar a dinar plegats una típica paella valenciana que va fer les delícies dels comensals.

Premeu sobre la imatge per engrandir-la.
Foto, El Pinatar de Castelló: Marga & Salva.

        La nuvolositat baixa prop de la costa va dificultar una mica el vol pel matí i també després de dinar per anar a Requena (LERE) a València, a on el seu Aeròdrom afortunadament torna estar actiu, pel que s’ha tenir en compte per properes ocasions.

        Ens diuen la Marga i en Salva, que volaren amb el seu Savannha, que, tant a Castelló com a Requena les tripulacions foren rebudes amb els braços oberts i amb molta cordialitat.

        Els aterratges a Requena, amb fort vent de llevant i ràfegues de més de 15 KT, van posar de relleu l'alt nivell dels pilots participants. Un autocar va traslladar les tripulacions al centre de Requena a on s’avien fet les reserves d’Hotels, retornant-los per sopar al restaurant del mateix aeròdrom, i posteriorment cap a dormir a Requena.

Premeu sobre la imatge per engrandir-la.
Foto de l'aeròdrom de Requena: Àngel Ibáñez.

        El diumenge 15 de Juliol des de Requena les tripulacions retornaren als seus punts d'origen. Tots conquistaren el primer lloc a la general.

        Els nostres confidents, la Marga i en Salva, afegeixen que, encara que vàrem patir algunes inclemències meteorològiques; núvols, boira i vent, la Volta va ser ben reeixida. Sempre és molt agradable viatjar amb bons amics i companys.

A la foto de continuació hi veiem el grup de participants a
la XXna. Volta a punt de retornar a casa.

Premeu sobre la imatge per engrandir-la.
Foto arribada des la Federació Aèria Catalana.

        En ocasió del 20è aniversari de la Volta Aèria de Catalunya d'Ultralleugers, tots els participants rebran una armilla personalitzada amb la matrícula de la seva aeronau.

Premeu sobre la imatge per engrandir-la.

Vídeo editat pel pilot en Jesús Griñó i Quer.


Jeroglífic de benvinguda dedicat als pilots avançats.

Premeu sobre la imatge per engrandir-la.
Foto: FAC.


Premeu sobre la imatge per engrandir-la.
Foto a Requena: Marga & Salva.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada