dimecres, 25 de juliol de 2012

XXIX Volta Aèria a Galícia i L'Aeroclub de Castelló.
        L’Aeroclub de Castelló ens remet una nota de premsa sobre la XXIX Volta Aèria a Galícia, disputada a l'Aeròdrom de Rozas (Lugo) del 19 al 22 de juliol. 

        El pilot castellonenc Manuel  Sos, volant en solitari, aconsegueix la victòria en la competició d’aterratges de precisió i el tercer lloc en la classificació general a la XXIX Volta Aèria a Galícia, disputada en l'Aeròdrom de Rozas (Lugo) dels proppassats 19 al 22 de Juliol. La tripulació Navarresa formada per Carlos  Eugui i Félix Hipólito va assolir el primer lloc en la classificació general, seguits per Santiago Díaz i Sergio Díaz, de l'Aeroclub de Lugo. A la foto en el moment de rebre el guardó lliurat per en José Luis Mudarra.

        Manuel Sos participarà, al costat d'altres tripulacions castellonenques, en el XXXIII Campionat d'Espanya de Ral·li Aeri, que se celebrarà en el Aeroclub de Castelló aquest cap de setmana vinent del 27 al 29 de juliol.


Un dels hangars i plataforma de l'aeròdrom de Rozas.

        La XXIX Volta Aèria a Galícia és una prova puntuable per al Rànquing Nacional de Pilots de la Federació Aeronàutica Nacional. Ha constat d'un total de tres etapes en les quals s'han realitzat, de forma combinada, proves de navegació cronometrada, localització i identificació de punts geogràfics i sis proves d’aterratges de precisió.

Aparcament de les avionetes participants a la Volta 2012 i també de les tripulacions visitants.

        La Volta Aèria s'ha realitzat en el marc del VII Criterium Aeronàutic Galícia 2012. Aquest gran esdeveniment divulgatiu té com objecto acostar el món de l'aviació al públic en general. En l'edició d'aquest any, ha contat amb la col·laboració de l'Exèrcit de l'Aire, Ajuntaments de Lugo i Castro de Rei, Diputació de Lugo, Fundació TIC, Federació Aeronàutica Gallega i del INTA (Institut Nacional de Tecnologia Aeroespacial), que ha desplaçat un avió laboratori CASA 212 i ha aprofitat l'esdeveniment per a presentar la seva base de proves amb avions no tripulats a l'aeròdrom de Rozas.

L'aeròdrom de Rozas.


        El Critèrium Aeronàutic ha comptat també amb la presència d'un helicòpter de la Guàrdia Civil, Creu Vermella Espanyola i mitjos d'extinció aèria, així com amb la presència de més de 40 aeronaus ultralleugeres, incloent els participants en el Campionat d'Espanya d’ultralleugers. El nombrós públic assistent va poder gaudir a més d'un simulador de vol de la Patrulla Acrobàtica Àguila, salts en paracaigudes, una exposició de vehicles d'època i una àmplia exhibició estàtica aeronàutica, incloent aviònica i memorització, així com d'instal·lacions inflabes de jocs per a nens, un circuit de bicicars i vehicles elèctrics.


La catedral de Santiago de Compostela amb la seva plaça de l'Obradoiro.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada