diumenge, 15 de juliol de 2012

XXIV Volta Aèria Comunitat Valenciana, disputada en el Aeroclub de Castelló el dissabte 14 de juliol d'aquest 2012.

Èxit de l'Aeroclub de Castelló en
la XXIV Volta Aèria Comunitat Valenciana.

        La Volta Aèria ha estat organitzada pel real Aeroclub de València, per delegació de la Federació dels Esports Aeris de la Comunitat Valenciana (FDACV), sent puntuable pel rànquing autonòmic. Conjuntament amb el Campionat Autonòmic de Vol amb Motor, que es disputarà igualment en el Aeroclub de Castelló el 29 de setembre, determinaran la primera selecció autonòmica de pilots.

        Dues tripulacions del Aeroclub de Castelló s'han alçat amb el primer i segon lloc en la XXIV Volta Aèria Comunitat Valenciana, disputada en el Aeroclub de Castelló el dissabte 14 de juliol.


        La competició ha consistit en una prova de navegació sota condicions meteorològiques visuals, utilitzant únicament instruments bàsics com brúixola i cronòmetre. Aquesta disciplina millora la perícia dels pilots, incrementant la seguretat en vol. Cada tripulació ha hagut de planificar i executar una ruta precisa, mantenint uns determinats temps de vol (prova de regularitat) i identificant punts sobre el terreny (prova d'observació). La ruta ha recorregut gran part de la província de Castelló, sobrevolant una sèrie de castells com els d'Onda, Eslida, Vilafamés, Morella i Peníscola.

        La tripulació formada per Javier Tejedo i Yury Rabassa ha resultat vencedora de la competició, seguida de Manuel Sos, volant en solitari. La tripulació formada per Leopoldo Michelena i Alejandro Díaz, del Aeroclub de València, ha completat el podi. Luis Manuel Moreno, President de la FDACV, ha realitzat el lliurament de trofeus.        En la foto superior hi veiem, d'esquerra a dreta, Luis Manuel Moreno; President de la FDACV i que ha estat qui ha lliurat els trofeus, Yury Rabassa i Javier Tejedo vencedors de la XXIV Volta, i l'acompanyant del President de la FDACV.
        En les dues fotos de continuació, a la de l'esquerra hi apareix el segon classificat, en Manuel Sos, que va volar en solitari, acompanyat de Luis Manuel Moreno, President de la FDACV i de la seva acompanyant. La foto dreta mostra els tercers classificats pertanyents a l'Aero Club de València, Alejandro Díaz i Leopoldo Michelena, acompanyats pel President de la FDACV i de la seva acompanyant.
Un dels punts de ruta que han sobrevolat els participants a la Volta valenciana ha
estat el castell de Morella que es veu a la foto de continuació.

        Aquest mes, el Aeroclub de Castelló serà també seu del XXXIII Campionat d'Espanya de Ral·li Aeri, que es disputarà del 27 al 29 de juliol, com avantsala del XVIII Campionat del Món de Ral·li Aeri, que es disputarà a Castelló del 3 al 9 de setembre.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada