dimarts, 31 de juliol de 2012

Relleu a la presidència de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.
        A la reunió del Patronat de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya (FPAC) celebrada el passat mes de maig es va procedir al relleu de la presidència de l'entitat, doncs es va acordar que Domingo Jaumandreu Ros, de 64 anys, sigui el nou president.
        Aquest relleu era conegut, però, s'ha oficialitzat en aquests últims dies de juliol d'enguany mitjançant un correu dirigit a tots els socis de l'entitat.

        El càrrec l'ocupava Cristòfol Jordà, que ha realitzat una tasca ingent duran els més de 10 anys que ha estat al capdavant de l'FPAC.

   Cristòfol Jordà
 
 Domingo Jaumandreu


        En un escrit enviat als socis, Jordà destaca la seva gestió, d’entre altres, la recuperació de més de 60 aeronaus, les activitats de l'Escola-Taller, les gestions per aconseguir que s'instal·li a Sabadell el Museu Aeronàutic de Catalunya i la transparència, doncs des de fa sis anys FPAC passa una auditoria externa completa, que es lliura als patrons de la fundació, la Generalitat i els patrocinadors.

        El nou president de FPAC, Domingo Jaumandreu, és enginyer aeronàutic. Ha treballat en diverses empreses en llocs d'alta direcció, entre les quals figura Sony, en la qual fins a 2009 va ocupar càrrecs a Espanya i països d'Europa.

        Jaumandreu ha elaborat una proposta de prioritats estratègiques molt estimulant per als pròxims dos anys i mig. Una d'elles és disposar abans de desembre de 2014 d'un hangar visitable, situat en l'Aeroport de Sabadell en la parcel·la de 10.000 m2 cedida per Aena a FPAC per 20 anys. Aquest hangar haurà de ser l'embrió del tan anhelat Museu Aeronàutic de Catalunya.

De l'Aeroteca s'ha rebut aquest missatge:

Felicitats al nou president Jaumandreu, a l'igual que agrair la tasca d'en Jordà. Ens ha agradat que es parli d'una nova empenta al Museu encara que de moment sigui un hangar com a embrió d'alguna cosa que pot ser molt important per l'endemà. Això esperem i pots comptar amb el que puguem, Domingo, des de La Aeroteca.
Som socis des.de inclòs l'antiga Associació de l’Aeronàutica quan estava a la granja de la Ricarda del Prat.
De La Aeroteca som: en Ricard, Lola, Jordi i Marcel.
PD, Jaumandreu et conec des que vares començar a Sony, via Sanmarti. Tinc ganes de tractar de nou amb tu. Ricard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada