dijous, 7 de juny de 2012

Encontre aniversari a l'Aeroport Pirineus-La seu d'Urgell.

La Federació Aèria Catalana ens acaba de remetre la convocatòria de l'encontre que se celebrarà el dissabte vinent, dia 9, d'aquest mes de juny per commemorar el primer aniversari de la reobertura de l'Aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell.
Per això, s'ha organitzat un excel·lent banquet amb l'estímul que significa el preu del mateix, el qual inclou també les taxes, per un total d'Onze € (11'00 €uros!) Anticipadament desitgem a tots quins s'hi arribin un excel·lent apta acompanyat d’una ben bona meteorologia.

Premeu damunt de les imatges a fi d'engrandir-les i copiar-les si s'us escau:        L'Organització també ha previst que hi assistissin tripulacions de França i Anglaterra publicant la notícia amb aquests dos idiomes.


        Des d'aquest Blog, demanem l'atenció dels responsables d'Aeroports de Catalunya a fi que les cartes d'aproximació a l'Aeroport Pirineus-La Seu d'Urgell, que ens arribaren en els idiomes, Català, Castellà i Anglès, ens arribi igualment una en Francès.

NOTA: Volem fer palès que l'impertinent banner que en ocasions apareix per l'esquerra no l'hem contractat nosaltres. Probablement és cosa de Blogger. Ho sentim.
Si en obrir la pàgina premeu les fletxetes de refresc que actualitzaran la pàgina veureu com el banner desapareix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada