dimarts, 22 de maig de 2012

De l'encontre a l'Aeroport Pirineus - la Seu d'Urgell.        La Federació Aèria Catalana ens remet aquesta nota de premsa respecte de l'encontre del proppassat diumenge dia 19 d'aquest més de maig d'enguany.


        Un any mes la Federació Aèria Catalana amb la col·laboració d'Aeroports de la Generalitat de Catalunya, ha organitzat una visita d’avions ultralleugers i aviació general a l’Aeroport de Pirineus-La Seu d’Urgell (LESU).

        El dissabte al centre i nord de Catalunya el temps era assolellat, però amb moltes boires i boirines en altres indrets ocasionant condicions adverses en alguns dels aeròdroms de sortida. Tot i les dificultats meteorològiques locals esmentades en alguns aeròdroms, 22 aeronaus, varen arribar a partir de les 10:00 a l'Aeroport de la Seu, on varen compartir un apetitós esmorzar i tertúlies amb la cinquantena de persones entre pilots i copilots, al recent inaugurat Restaurant - Cafeteria de l'aeroport.

        Al voltant de les 12:30 h. desprès d'un comiat entre amics es van iniciar els primers enlairaments cap als aeròdroms de destí de cadascun dels participants. Agrair el tracte, atenció i acollida dispensat per tot el personal i serveis de l'aeroport, que va fer que la jornada tingues un caliu excel·lent i esperem es puguin repetir aquestes trobades amb mes freqüència.

www.fac.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada