dilluns, 7 de maig de 2012

Campionat de Catalunya de Vol a Vela 2012.


Entreu al Web del Vol a Vela d'Igualda-Òdena

        El CLUB DE VOL A VELA D'IGUALADA-ÒDENA a organitzat el nou Campionat de Catalunya de Vol a Vela 2012.

        La primera part de la prova s'ha celebrat aquest passat cap de setmana, dies 5 i 6 de maig d'enguany, i si la meteorologia ho permet també el proper cap de setmana dies 12 i 13. De no poder-se celebrar aquesta segona part els dies previstos, s'ha reservat el següent cap de setmana, dies 19 i 20.


        La prova té dues categories: "CLUB" (pilots novells), i "COMPETICIÓ" (pilots amb major experiència). El nombre d'aparells a participar-hi és de 15 velers en total.
        El cost de la inscripció al campionat s'ha establert en 100 € per a velers purs i 25 € per auto enlairament.
        El preu inclou 4 remolcs pels velers purs, i els remolcs addicionals seran facturats apart en el cas d’haver-los.
        Per poder prendre part al campionat s'ha requerit que els pilots tinguin emesa la llicència federativa 2012, assegurança del veler, certificat d’aeronavegabilitat, revisió mèdica i la llicència de veler vigent.
        Bàsicament els vols deuran de transcendir els límits de la zona habitual de vol, per la qual cosa es preveuen vols de distancia superior al centenar de quilòmetres.

        L'Antonio Marcos, soci del Club de Vol a Vella Igualada-Òdena, gerent i professor de l'escola de pilots del Club Aeronàutic2000, que ahir entre altres companys prestava el servei de pilot en un dels avions de remolc dels velers, la Cessna Buldog, ens ha tramès aquesta foto de duran un dels remolcs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada