dimarts, 3 d’abril de 2012

El PAL-V Flying Car. Un autogir polivalent ha efectuat el seu "Maiden Flight".


        S'estan realitzant els vols de prova de l'autogir-cotxe holandès, PAL-V Flying Car, posteriors al seu Maiden Flight, el seu primer vol.
        Tot i que la combinació aire-terra ja és molt coneguda, és en aquesta ocasió que podria despertar un millor interès entre els possibles usuaris per la facilitat de conversió que té entre cotxe-aeronau i viceversa, amb la possibilitat ben assequible de guardar-lo al garatge de casa, cosa que el converteix en un avançat utilitari.


Entra al Web del constructor.

        Instituts de renom com el Dutch National Aerospace Laboratory i la Delft University estan involucrats en el seu desenvolupament.
        Depenent de la càrrega útil L’autonomia de vol de l’autogir serà d'entre 350 kms. (220 milles) i 500 kms. (315 milles). En la versió cotxe el PAL-V podrà tenir una anatomia d'uns 1.200 km (750 milles).
        Funciona amb gasolina i també hi haurà versions que utilitzaran biodiesel o bio- etanol. Pot arribar a velocitats de fins a 180 kms/h. (110 milles/h.) tant pel terra com a l'aire. Per terra, el vehicle de 3 rodes combina la comoditat d'un cotxe amb l'agilitat d'una motocicleta gràcies al seu sistema d'inclinació patentat i d'avantguarda.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada