dissabte, 24 de març de 2012

PRESENCIA DE L’AEROCLUB EN EL SALÓ DE L'ENSENYAMENT.


Entreu al Web de l'Aeroclub
        Des d'avui i fins al diumenge 25 de març d'aquest any 2012, se celebra en el Recinte Firal de Montjuïc de Barcelona el "Saló de l'Ensenyament", en el qual participa per segon any l’Aeroclub amb un stand en el qual els visitants, majoritàriament joves estudiants, poden conèixer de primera mà les diferents opcions formatives.

        Els membres de l'entitat expliquen als interessats els cursos que imparteix el Club: el Curs Integrat i Modular de Pilot de Línia Aèria; Airline Transport Pilot Licence (ATPL), el Curs de Pilot Comercial d'Avió, Commercial Pilot Licence (CPL); el Curs de Vol Instrumental; el Curs de Tripulant de Cabina de Passatgers i els cursos de pilot privat d'helicòpter, Private Pilot Licence Helicopter (PPLH) i avió, Private Pilot Licence (PPL). De forma que se’ls faciliten dossiers informatius.

A la imatge, diversos nois i noies en el moment de rebre explicacions.

        Mereix destacar que alguns joves després de les explicacions han conegut de prop el funcionament del simulador OVO-04, doncs l’han comandat durant uns minuts rebent explicacions sobre les seves característiques per part d'un instructor de l'Aeroclub.

        Nota de premsa arribada de mans del periodista José Fernández delegat de premsa de l'Aeroclub, i a la vegada director del web www.aerotendencias.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada