dimarts, 20 de març de 2012

La Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya organitza jornades de Portes Obertes.


Entreu al Web de l'FPAC

        Com cada tercer diumenge de mes, el proppassat 18 de març del 2012, l'FPAC ha obert les seves portes al públic interessat en apropar-se a l'exposició d'avions històrics d'aquesta Institució.
        En aquesta ocasió, en front de l'hangar del FPAC s'han mostrat vuit aparells. A més dels diferents avions en restauració i altres valuosos elements que es troben dins del referit hangar de l'FPAC.

        Un grup de visitants escolten les explicacions que personal especialitzat els dona respecte del caça McDonell Douglas F4 Phantom II.

        A les fotos inferiors en tres d'elles es veuen els diferents grups de visitants que atentament escolten les explicacions dels especialistes, i a la darrera l'hangar escola-taller de restauració d'avions de l’FPAC.
        Feren acte de presència en aquesta jornada de portes obertes de l'FPAC, quatre membres de l'Aero Club de Balears, que procedents de l'aeròdrom de Son Bonet a Mallorca s'arribaren per fer-nos una visita amb una Cessna 172 matrícula EC-GSM.
        En el grup de la foto hi apareixen, d'esquerra a dreta, Miquel Barceló procedent de Mallorca, Ignasi Duc membre de la junta de l'FPAC, Cristòfol Jordà president de l'FPAC, i la resta de membres visitants de l'Aero Club Balear, José Ignacio Mitjans, Enrique Bruguera i Sebastià Garau.

- Vegeu la desfilada dels avions -


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada