dimarts, 13 de març de 2012

Cultura aeronàutica per a la quitxalla a Castellò.
Obriu el Web del Rei barbut.

Aeroport de Paper i Xarxa Teatre a
la tarda infantil del Rei Barbut

        El dilluns 12 de març la Colla del Rei Barbut va celebrar la seva tarda infantil, en la qual van participar més de 1.000 persones.

        Després de Xarxa, berenar a força de xocolata i ensaïmades patrocinada per Pastisseria Benages i "L'Aeroport de Paper", una activitat lúdica organitzada pel Aeroclub de Castelló amb l'objecte d'acostar als nens al meravellós món de l'aviació. Centenars de nens van gaudir acolorint divertits dibuixos aeronàutics personalitzats per a aquest esdeveniment i realitzant avions de paper, amb models preparats per a incorporar els logotips del Aeroclub de Castelló i la Colla del Rei Barbut en les seves ales.


        A més, els pilots oficials de ràdio control del Aeroclub de Castelló, Jorge Ferrers i José Vicente Segura, van realitzar un Divertaller RC, en el qual van ensenyar a volar un petit helicòpter de ràdio control. Tots els participants van rebre el seu "certificat de baptisme de pilot RC". També es van repartir petits avions de goma del Aeroclub de Castelló i altres joguines entre els nens.


Per més informació vegeu:
http://www. reibarbut. com/tarda-infantil-3/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada