divendres, 20 de gener de 2012

Tecnam i els nous models P92 TD, i el P92 Sea Sky.


Entreu al Web de Dedalus Aircraft Distribution

Nota de premsa de Dedalus

Entreu al Web de TECNAM
        Tecnam es troba en procés de construir en sèrie un nou model que va dotat amb tradicional patí de cua, que actualment és ja el Tecnam P92 TD. El prototip va realitzar el seu primer vol el proppassat 22 de desembre. L’èxit va acompanyar el vol de prova.
        Es tracta d'un Light Sport Aircraft ( LSA) el qual estarà dotat d’un grup motriu Rotax 912 ULS2, o inclús també podrà dur un turbo Rotax 914. S’ha previst que també pugui muntar-se un Lycoming O-233.

        El fet que Tecnam hagi decidit crear aquest nou model amb patí de cua, es troba justificat pel fet que ha detectat que hi ha una gran quantitat de pilots que els interessarà volar amb un Tecnam amb aquesta configuració, que permet adquirir més experiència a l’hora dels aterratges, a més dels desplaçaments a terra que afina molt la sensibilitat del pilot.
        En els últims temps, Tecnam ha dut a terme una enquesta per la qual molts pilots, com el 50% d’ells, han manifestat que els agrada volar amb avions de patí de cua.

Tecnam P92 TD

        A la fira d’aviació més pròxima en el temps, la de Sun'n Fun, que se celebrarà en Lakeland (Florida; EEUU) entre el 27 de març i el primer d'abril d’enguany.
El director general de Tecnam, Paolo Pascale, va dir que «aquesta versió del P92 és el primer avió nou amb patí de cua que s'ha vist en molt temps, i promet als pilots i propietaris d'avions una significativa millora de les característiques de vol».

        Per altre banda, sembla que en els Estats Units el seu preu oscil·larà entre els 120.000 els 131.000 dòlars, segons instrumentació, doncs el model més car portarà “Glass Cockpit”.

Tecnam P92 TD

P92 Sea/Sky

        Tecnam també ha apostat per atribuir a aquest tipus de P92, que enguany complirà els 20 anys d’existència, la qualitat d'amfibi, instal·lant-li uns flotadors. L’enomena P92 Sea/Sky i esdevindrà la cinquena versió.
        Es tracta d'un model amfibi equipat amb quatre rodes retràctils que equiparà un Rotax de 100 cavalls de potència. El biplaça incorpora materials compostos que alleugereixen el seu pes i el fabricant anuncia que pot enlairar-se de l'aigua amb només 200 metres de recorregut.

        Aquest model serà presentat a la fira de Aero Friedrichshafen (tocant el llac Constança al sud d'Alemanya; del 18 al 21 d'abril) el nou P92 Sea-Sky/Hydroplane es troba basat en el model Eaglet.

Entreu al Web de Dedalus Aircraft Distribution

Alvaro Lapetra
Gerent
Tel: 609 564 103
Contactar con Dedalus Aircraft Distribution:
http://www.dedalusaircraft.comCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada