dijous, 5 de gener de 2012

Activitat de l'Aeroclub durant el 2011.


Premeu amb el ratolí a fi d'angrandir la imatge.


L’EROCLUB BARCELONA-SABADELL
VA FORMAR 62 NOUS PILOTS
DURANT EL 2011.


        L’AeroClub Barcelona-Sabadell ha format 62 nous pilots privats durant 2011, dels quals 46 ho han estat d'avió. Els pilots d’ultralleuger que han obtingut la llicència són 9; els d'helicòpter 5 i els de planejador 2. Els cursos de pilot de ultralleuger i planejador s'imparteixen a l’aeròdrom de La Cerdanya.

        De la mateixa manera, 5 pilots van obtenir l'habilitació de multimotor; 7 la de vol instrumental IFR i altres set l'habilitació per a pilotar l'helicòpter de quatre places Robinson R44. A més, en el 2011 es va començar a impartir el curs de tripulant de cabina de passatgers, havent superat el curs 6 persones.

        El AeroClub Barcelona-Sabadell, que està considerat el primer d'Europa en flota d'aeronaus, imparteix cursos de formació de pilot privat des del 1953. Però a més, el passat mes d'octubre va rebre l'autorització de l'Agència Espanyola de Seguretat Aèria (AESA), per a impartir cursos de Comercial Pilot Licence (CPL) i l'integrat d’Air Transport Pilot Licence (ATPL), que en l'actualitat realitzen 20 persones.

        A diferència de les restants escoles de pilots, que solen cobrar els cursos en un o dos terminis, l’AeroClub només cobra als alumnes blocs de 10 hores de vol a la bestreta. L'escola de pilots de l’AeroClub la integren 10 instructors amb una àmplia experiència professional.

        La nota ens ha estat remesa pel periodista José Fernández García que actualment és el responsable de les publicacions i premsa de l'Aeroclub.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada