dissabte, 31 de desembre de 2011

El Vol de l'Alba 2011 a l'Aeroport d'Alguaire.
        Com cada últim dia d'any l'Aeroclub ha organitzat una volada que tradicionalment té el seu destí a l'aeròdrom de la Cerdanya. Però en aquesta ocasió les males condicions atmosfèriques al Pirineu han aconsellat un altre destí, que pel cas s'ha decidit el de l'Aeroport d'Alguaire.
        Un grup de 16 avions de l’Aeroclub s’ha traslladat allà a on, igualment que es feia a la Cerdanya, s’han reunit en un esmorzar en el qual hi han participat, tan els pilots com els seus acompanyants.


        A la foto superior, el grup d'avionetes aparcades davant de l'edifici de l'Aeroport d'Alguaire.
        A les dues fotos de baix, a la de l'esquerra hi veiem uns dels moments que l'avió sobrevolava un bell grup d'estrats a la vegada que al fons de l'horitzó s'hi veien un imponent grup d'Altocúmulus Lenticularis sobreposats, i a la de la dreta, el moment en què tot sortint del Vallès Occidental arribàvem a l'alt Penedès ens hem atansat a la muntanya de Montserrat.        La munió de parcs eòlics que s'han trobat durant el vol fins Alguaire, ens han omplert d’estupor. La lesió que significa sobre la riquesa del paisatge, enguixa.


        Els pilots amb els seus acompanyants s'han entaulat i atipat. Posterior a aquest interessant encontre, s'ha organitzat la tornada tot passant per l'oficina de tràfic de l'Aeroport d'Alguaire per complimentar el pla de vol i el corresponent pagament de les taxes, en aquest cas no d'AENA sinó que de la Generalitat de Catalunya, més assequibles, per la utilització de les instal·lacions.

        Des d'aquestes línies agraïm als dos pilots, Daniel Valverde i Vicenç Urrutia, que han admès al reporter d’Aeribalta.com en el seu avió a fi que es pogués dur a terme aquest reportatge.

        Vegeu aquest vídeo que porta imatges, tant de l'anada a Alguaire com de la tornada a Sabadell.        El vídeo de continuació ha estat una gentilesa d'en José Fernández editor d'Aerotendencias.com, a on es veu la sortida d'algunes de les avionetes que anaren a Alguaire.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada