diumenge, 18 de desembre de 2011

Diada de la Patrona a l'Aeroclub.


Plataforma d'aparcament


Entreu al Web de l'Aeroclub.
        Ahir dia 18 de desembre s'ha dut a terme l'activitat programada per l'Aeroclub dins el context de la Diada de la Patrona. Les volades d'exhibició dels diferents aparells propietat de l'Aeroclub s'han desenvolupat una darrera l'altre amb un perfecte ordre.
        La formació d'helicòpters de l'Aericlub, una PA-18 fent la sortida arrossegant un magnífic i vistós cartell que palesava l'Aeroclub fins tornar-lo a deixar al terra, l'arribada d'un veler remolcat per una Socata Rallye des l'aeròdrom de la Cerdanya, i la sempre interessant volada en forma de carroussel dels avions històrics de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya, junt amb l'exposició d'avions a la zona d'aparcament front els hangars de l'Aeroclub, oferiren una estimulant i gran matinal aeronàutica per a tots quins ahir dia 18 de desembre vàrem fer una immersió aèria a l'Aeroport de Sabadell.

Zona d'aparcament dels avions de l'Aeroclub.

        A la Sala Canudas, el club d'Aviadors Virtuals Associats pel matí hi feren "volar" els seus avions gràcies a la màgia de la informàtica, i a la mateixa sala a la tarda, el meteoròleg Sr. Barrachina hi va donar la seva classe magistral de la física atmosfèrica de l'aire.
        També al matí es varen veure un parell d'aeromodels dirigibles prou atractius que localitzats a la Sala del Soci de l'Aeroclub sobrevolaven la taula a on s'hi trobaven la quitxalla participant en el concurs de dibuix aeri.

Exposició d'avions de l'Aeroclub.
        Un grup d'avions exposats en estàtic foren l'atractiu dels visitants a la mostra aeronàutica a terra.


Molt ben coordinats, els tres helicòpters de l’Aeroclub, dos R-22 i un R-44 en formació,
feren una ben atractiva exhibició pel dessobre de la pista de l'Aeroport.

Els dos Robinson R-22 efectuant la seva exhibició.El Robinson R-44 apunt d'enlairar-se.

La Piper PA-18 en la seva exhibició de l'arrossegament del cartell.
        Una Piper PA-18 adaptada per estirar cartells anuncis per l'aire, va fer una exhibició de treure de terra un cartell i tornar-lo a terra segons la tècnica que és establerta per aquesta classe d'operacions. El cartell anunciava una oferta de l'Aeroclub com a escola de pilots.


Un autèntic ocell artificial, el Duo Discus biplaça.
        El Duo Discus, un veler d'escola i de competició, va arribar des de l'aeròdrom de la Cerdanya remolcat per un Rally. El pilot va ser-ne l'Àlex Nielles, i el pilot de l'avió remolcador l'Adserà.

La cabina del Duo Discus.Cockpit del biplaça Duo Discus.


Un bell vídeo ens mostra una volada amb veler
per la zona dels Alps italians:

"


Entreu al Web de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.

        En front de l'hangar de la Fundació PAC hi foren exposats els avions històrics que la institució manté en estat de vol. En aquesta ocasió, i procedent de l'aeròdrom d'Igualada-Òdena va afegir-s'hi un petit avió, el "Turbulent" monoplaça construït els anys seixanta.

        En les fotos d'a continuació hi veiem, a l'esquerra dalt, una Piper PA-18 Super Cub, a la seva dreta un grup de tres biplans Bücker Bü 131 Jungmann. Bü-1.131 en la versió militar. A segona línia, Un biplà Polikarpov I-153 -Chaika - ZK-JKM, i a la seva dreta un Antonov An-2R_SP-ALG.

Piper PA-18.Grup de tres biplans Bücker Bü 131 Jungmann. 1.131 en la versió militar. Un disseny del 1934.

ZK-JKM Polikarpov I-153 -ChaikaAntonov An-2R_SP-ALG.
        A la imatge superior hi podem veure l'hangar Escola-Taller de restauració d'avions antics de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya.
        A les fotos inferiors, a l'esquerra hi veiem el petit Druine D.31 "Turbulent", de disseny francès, construït per un afeccionat català els anys setanta, vingut de l'aeròdrom Igualada-Òdena, i a la dreta el McDonell Douglas F4 Phantom II.

El petit McDonell Douglas F4 Phantom II

Ací tres diferents instantànies del temps que a
la Sala Canudas l'associació va dur a terme la seva activitat.

        El concurs de pintura infantil d'aeronàutica es va desenvolupar a la Sala del Soci de l'Aeroclub. Ha on també un nutrid nombre de socis compartien espai amb la quitxalla mentre estaben atents als gols del Barça.


        Per una millor ambientació, pel damunt de la taula del concurs un especial aeromodel marí dirigible sobrevolava els petits concursants.Vegeu-lo en aquest video:
        En Jordi i la Mireia Huerta, col·laboradors del distribuïdor, sostenen ambdues diferents mostres de l'artefacte dirigible "marí".

El seu distribuidor és:http://www.volareworks.com/Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada