dimecres, 30 de novembre de 2011

AIRCENTER, una nova escola de pilots.

        La nova Escola de Pilots ULM AIRCENTER, és una entitat orientada a cobrir la necessitat de la instrucció de vol als interessats en l'obtenció de la titulació de pilot de ultralleuger; Ultra Light Machine (ULM).
        De la mateixa forma, també quins hagin obtingut la llicència com a pilot d’avió ultralleuger en aquest centre podran volar amb els avions que l’entitat posarà a la seva disposició per efectuar vols de diferent entitat, per passeig, viatge, etc.

Premeu amb el ratolí per engrandir la imatge
        L'Escola de vol es troba dins de les instal·lacions del Club Aeronàutic Catalunya, el qual va ser constituït el 15 de Novembre de 1.993.
        El Camp de Vol està situat al municipi de Sant Feliu De Buixallleu, a la carretera d'Hostalric a Arbúcies, lloc més conegut com el Camp de Vol d’Hostalric, donat que des del mateix centre de la Vila fins a l'entrada al Camp en línia recta hi ha 1.400 metres. A on els visitants gaudeixen d’un restaurant-cafeteria, a més d’unes generoses instal·lacions enjardinada pel lleure. Els pilots també hi tenen servei de benzina d’entre altres propis dels quefers aeronàutics.
        L’accés al Camp de Vol del Club Aeronàutic Catalunya, per ser veí de la sortida d’Hostalric a l’AP-7, queda a quatre quilòmetres de les barreres del pagament, fet que el fa molt assequible des de Barcelona i d’altres ciutats dins de la comarca del Vallès i de les que es troben al Maresme.

Premeu amb el ratolí per engrandir la imatge
        Per les característiques del camp de vol, a més d'estar en un bell paratge natural, s'hi aprèn a volar en condicions de tot tipus, ja que es realitzen aproximacions de muntanya, i amb una pista d'herba oficial de 500 mts. assenyalada en franges blanques, però en total de 850 mts., practicables com és habitual en aquests casos.

ADREÇA DE L’ESCOLA:
CAMP DE VOL

Crta Hostalric - Arbucies Km5
Sant Feliu de Buixlleu - 17451 Girona
Telèfon: +34 672084435
Correu electrònic:
                              aircenter.escuela.pilotos@gmail.com
                              info@escuelaaircenter.com


        L'avió utilitzat per l'escola és l’FK9 Mark IV del fabricant Alemany FK Ligthplane. Avió ultrallleuger biplaça d'última generació que actualment també s’està venent als Estats Units, amb una aerodinàmica òptima per a vols de distància, baixes velocitats i la seva simplicitat d'ús, el fan per tant un avió polivalent per a l'escola o el Vol de Muntanya.

Premeu amb el ratolí per engrandir la imatge

        Aquest model d’avió, capacita la transició dels alumnes ja formats, pilots, a altres avions de diferent model i marca mitjançant una simple adaptació de procediments operatius.

VÍDEO
        Vegeu aquest vídeo que us portarà a fer una volada per gaudir de diferents paisatges dels que e spoden veure durant una volada.


        Pròximament serà incorporat un segon avió a l'escola per a oferir en lloguer als pilots formats per nosaltres i així poder continuar practicant, formant-se durant les volades locals o de viatge sense la necessitat d'adquirir els seus propis equips, amb els costos que representaria, per així poder gaudir del vol esportiu i recreatiu que mou la passió dels quals es dediquen a aquest món tan meravellós com és l'aviació ultralleugera. I sempre amb un alt grau de seguretat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada