dissabte, 12 de novembre de 2011

Aeromeeting 2011 a Viladamat.


        En el Camp de Vol de Viladamat s'ha celebrat l'Aeromeeting de Tardor del 2011.
        L'arribada i la sortida d'avions ha estat constant amb una mitjana de tres avions en circuit durant tot el matí, que han sumat un nombre bastant per sobre del centenar d'operacions donat que bastants han realitzat vols locals una vegada han arribat, afegint-se als locals que s'han mogut bé prou. Pel que ha estat tot un èxit.

        Les fotos en perspectiva des de l'aire del Camp de Vol mostren dos determinats instants de tot aquest moviment.        Una de les opcions de l'encontre ha estat l'oferta d'aparells de segona mà, a on tots els ocncurrent han pogut atançar-se als avions que, situats a l'àrea corresponent, es trobaven a la venda.

        Aquesta panoràmica de vista d'ocell del Camp de Vol ha estat cedida gentilment per l'spotter Josep Ventura.

        A les fotos inferiors, a l'esquerra hi veiem un acrobàtic SAKOTA S10 i a la de la dreta un AEROPRAKT – 22L 2.


        A la foto superior una secció de la filera esquerra de l'aparcament amb les instalacions d'AirSport Viladamat.

        A les dues imatges inferiors, a la de l’esquerra hi podem veure la "Torre de control del tràfic aeri" instal·lada damunt de la teulada del Bar, amb el controlador, l'Hèctor asegut, agafat per la càmera en un dels estranys instants en què no parlava pel micròfon amb els pilots dels avions. El seu company igualment s'ha deixat retratar.
        A la imatge dreta, en Sergi, que vingut d’Aibert, a Avinyonet, que mentre ens saludava arranjava algun aspecte de l’autogir “Airbet II Sport”.        Aquesta noia tant simpàtica, es diu Geli, en ocasió d'aquest Aeromeeting ha volat amb un ULM per primera vegada, no cal dir que ha baixat entusiasmada! La seva parella, el reconegut spotter Xavier Pou, ens ha passat a la posteritat fent-nos unes quantes fotos.
        Ells volen agrair al pilot en Joan Salleras la deferència del vol.


        En les fotos inferiors, podem veure alguns dels Trike que han participat a l'encontre.
        En segona línia, i a ma esquerra hi tenim un Fly Synthesis Storch del mateix Club de Viladamat que es troba en venda. A la foto de la dreta, una TECNAM P92 Echo Super.
        La foto superior mostra un sector de l'estacionament dels avions.

        En les fotos inferiors, dos Trike, un enlairant-se i un altre estacionat. La foto de l'esquerra ha estat gentilesa d'en Josep Ventura, reconegut spotter.
        En segona línia i a l'esquerra, s'hi veu un Ultra-Pub, biplaça, rèplica al 75% del famós Piper Cub, el qual es troba en oferta de segona mà. Al seu costat la imatge del plafó de comandament "Glass Cockpit" d'un Tecnam P2002Sierra.

        A la tercera línia i a l'esquerra, una TECNAM P92, un Trike i au autogir del fabricant ELA de Còrdova. Al fons de la imatge es veuen les carpes d'alguns representants de material idoni.
        A la foto de la dreta, un dels estands que oferien diferents elements, com era en aquest que mostrava GPS's de diversos models.

        Amb aquesta foto, donem testimoni que en el Camp de Vol de Viladamat s'hi fan bolets. Una munió d'una classe determinada de fongs es trobaven cobrint la superfície del terreny, circumstancia que ha fet que algun soci del Club s'hagi escarrassat en collir-ne donat que sons comestibles. El propi boletaire ocasional molt amablement ens ha donat referència que sons molt bons.


2 comentaris:

 1. Sr. Pere, un reportatge exquisit, com ens té acostumats. Em sap greu no haver-te retrobat quan vaig poder baixar de la "torre". Una abraçada!
  Hèctor Rodríguez

  ResponElimina
 2. Felicitats per l'article i de pas gràcies per publicar la foto de la meva parella dins del ULM.
  Salutacions
  Xavier Pou, aircraft-spotting.org

  ResponElimina