dimarts, 18 d’octubre de 2011

Nota de premsa de l'empresa Aviación y Montaña de Castejón de Sos.Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.        Durant la primera setmana d'octubre l’aeròdrom de Castejón de Sos ha estat l'escenari del rodatge d'un anunci per a la TV britànica. Un equip de més de 70 persones procedents d'Espanya i del Regne Unit ha participat en el rodatge que entre preparació i filmació a durat una setmana. La productora va realitzar també un casting entre la població local, per a contractar a una desena de figurants que han participat en algunes escenes de l'anunci.

        L’spot ha estat dissenyat per una agència de publicitat anglesa per al llançament d'una nova companyia aèria que començarà a operar pròximament des del Regne Unit.Entreu al Web de l'Ajuntament de Castejón de Sos.
        La productora hispà-britànica va encarregar a un equip de localització d'escenaris naturals la recerca d'un aeròdrom per al rodatge. Després de visitar més de 30 aeròdroms d'Aragó i Catalunya, i després de fer una selecció de 5 d'ells, finalment es va triar el de Castejón de Sos.
        El director artístic de la campanya publicitària, que va venir expressament de Gran Bretanya a donar el vistiplau, comentava que va triar el de Castejón per la seva bella pista d'herba, les seves instal·lacions i pel magnífic entorn que envolta a l'aeròdrom, on les muntanyes són les protagonistes i la naturalesa està molt bé preservada. Altres aspectes valorats positivament van ser la proximitat al nucli urbà i la bona oferta hotelera i de restauració de Castejón de Sos.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.
El Camera Car a l'aeròdrom de Castejón de Sos.

        La visita d'aquest equip de rodatge de més de 70 persones ha suposat una important injecció econòmica per a Castejón en temporada baixa i en un context de crisi econòmica.

Aviació i Muntanya S.L.
Aeròdrom de Castejón de Sos (Osca)

Time-lapse en el Camp de Vol.
- Aquest vídeo és de llarga durada -Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada