dissabte, 8 d’octubre de 2011

Nota de l'Aeroclub de Castelló.Final del I Campionat d'Espanya de ANR (Air Navigation Race)
Que es disputarà a Armilla (Granada) del 14 al 16 d'octubre.

Base Aèria d'Armilla

        Del 14 al 16 d'octubre d’enguany es disputarà a la Base Aèria d’Armilla (Granada), la final de l'I Campionat d'Espanya de ANR. Els participants arribaran a la Base Aèria el divendres 14 d'octubre a la tarda, celebrant-se a la nit el sopar d'obertura del campionat. El dissabte 15 al matí es disputarà la prova, que podrà ser seguida en temps real des de terra a través de pantalles instal·lades en el " Village ANR", a la nit se celebrarà el sopar de clausura i lliurament de trofeus.

        Dues tripulacions de l’Aeroclub de Castelló tenen prevista la seva participació en aquesta gran final.
        D’esquerra a dreta, Javier Tejedo i Roberto Solsona que participaran amb la Piper PA28 EC- JQO, Manuel Sos, que participarà en aquesta ocasió amb la Piper PA28 EC- DFK, i el quart és Federico González.
        Ambdues tripulacions van assolir, respectivament, el 3er lloc i el 1 lloc en la classificació general del Gran Premi ANR de Múrcia, i intentaran realitzar de nou un bon paper en aquesta final. Manuel Sos va participar també en la primera prova de ANR, celebrada a Mutxamel el passat mes de febrer.

        Cal destacar la valuosa col·laboració de l'Exèrcit de l'Aire i el Real Aeroclub de Granada, gràcies a la qual la Base Aèria d’Armilla, tancada habitualment al tràfic civil, serà seu d'aquest campionat. Precisament durant el present any, se celebra a Granada el Centenari de l'Aviació Militar Espanyola, commemorant el primer vol realitzat a Magrana el 1911, en el llavors cèlebre hipòdrom d’Armilla.

        Els estatuts del campionat admeten ULM's, per la qual cosa n'hi ha uns quants inscrits. Vegeu, una més ampliada informació i els detalls de les condicions de la prova prement el següent link:

http://www.aeroclubcastellon.com/i-campeonato-espana-anr.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada