dimarts, 25 d’octubre de 2011

La Junta Directiva del Aeroclub de Castelló visita l'Aeroport de Castelló.

        Atenent una invitació de Aerocas, la Junta Directiva del Aeroclub de Castelló, encapçalada pel seu President, Vicente Nebot, ha visitat en la tarda del propassat dilluns 24 d'octubre d’aquest 2011 les instal·lacions del nou Aeroport de Castelló.

        Han rebut a aquesta delegació, els Srs. Juan García-Sales, Director General de Aerocas, i José María García Navas, Director General de l'aeroport, qui, juntament amb altres membres dels seus equips, han ofert àmplia i detallada informació sobre els aspectes aeronàutics del nou aeroport i han acompanyat als membres del Aeroclub en un complet recorregut per les seves magnífiques instal·lacions, idònies per al desenvolupament de l'aviació comercial en la nostra província.


        Els responsables del nou aeroport, a més de mostrar als membres del Aeroclub de Castelló la zona aire i comentar algunes de les seves possibilitats, han expressat la seva absoluta predisposició a col·laborar amb el Aeroclub i estrènyer relacions entre ambdues organitzacions. L’Aeroclub agraeix i comparteix aquesta total predisposició, perquè ambdues organitzacions, des dels seus respectius àmbits, col·laborin en el desenvolupament de l'aviació en la província, aprofitant sinergies i potenciant els seus beneficis per al conjunt de la nostra societat.

        L’Aeroclub ha aprofitat la visita per a anunciar als responsables del nou aeroport els múltiples esdeveniments esportius que desenvoluparà durant l'any 2012, incloent una prova d'enorme repercussió internacional com és el Campionat del Món de Ral·li Aeri. Aerocas ha mostrat el seu interès a col·laborar en aquests esdeveniments, com ja va fer amb el Campionat d'Europa organitzat pel Aeroclub en l'any 2009. A més, els responsables del nou aeroport, entre altres formes de col·laboració, han suggerit la possibilitat d'incloure l'aeroport en alguna de les etapes de les proves que es desenvoluparan en l’Aeroclub durant 2012, opció que pot resultar molt interessant i que serà estudiada per l’Aeroclub.        Durant els canvis d'impressions mantinguts, l’Aeroclub de Castelló ha comentat amb els directius del nou aeroport alguns aspectes de la seva activitat, així com els motius que impedeixen el seu trasllat a aquestes noves instal·lacions. L’Aeroclub de Castelló gestiona des de fa 52 anys l'Aeròdrom de la Pineda, un aeròdrom no controlat (aeròdrom en el qual no se subministra servei de control de trànsit aeri, però igualment subjecte al Reglament de la Circulació Aèria) adequat per a múltiples activitats d'aviació general, que presta servei a l'aviació esportiva, ultralleugera, treballs aeris, serveis agrícoles, paracaigudisme i serveis socials (ambulància aèria -única SAMU aèria existent en la Comunitat Valenciana-, extinció d'incendis, rescat, policia, guàrdia civil i exèrcit de l'aire), contant a més amb escola de pilots i ULMs i secció d'aeromodelisme i pilots RC. L'Aeròdrom de la Pineda és utilitzat de forma habitual per unes altres escoles de vol de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya, tant per a la formació de pilots privats com pilots comercials. L'Aeròdrom de la Pineda és també marc per a altres esdeveniments socials i esportius, com les Trobades de Reconstrucció Històrica Militar o el V Campionat del Món de Inland Casting, celebrat al setembre d'aquest any.


Premeu aquest link a fi d'accedir a una,
més ampliada informació d'aquest tema.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada