dimecres, 5 d’octubre de 2011

La FPAC ha restaurat un biplà Bücker Bü 131 Jungmann.Entreu al Web del FPAC.

        El proppassat dissabte dia 1 d’aquest més d’octubre de 2011, vers dos quarts de cinc de la tarda es va dur a terme l’acte oficial de presentació de la Bücker Bü 131 Jungmann reconstruïda recentment als tallers de la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya -FPAC, que en el seu dia va ser construïda per l’empresa de Construcciones Aeronáuticas, S.A. a Tablada –Sevilla- com a model CASA 1131.
        CASA d’aquest tipus de biplà d'escola i entrenament militar, entre finals dels quaranta fins quasi arribar als seixanta, en va construir un nombre rodó de 555.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.
        Les autoritats presents a l'acte, foren d'esquerra a dreta: Miguel Ángel González (Director de l’Aeroport de Sabadell.), José Manuel Hesse (director d'Aena Aeroports), el qual va volar amb la Bücker amb el pilot en Daniel Ventura González, Teresa Díaz Caneja (directora de la Fundació Aena), Cristòfol Jordà (President de la FPAC), Ignasi Duc (vicepresident de la FPAC), Javier Aguirre (directiu de Air BP) i Carles Martí (President de L’Aero Club de Barcelona-Sabadell i membre de la junta del FPAC).

        Aquest avió ja era propietat del FPAC i formava part de la flota en estat de vol, fins que va fer-se necessària la seva revisió general. Per la qual cosa el FPAC va procedir a reconstruir-la completament en els seus tallers, deixant-la novament en perfectes condicions per volar, recuperant-li l'aspecte militar els nombres d'origen.


        La foto del grup d'autoritats i la de l'avió restaurat que es troba a la dreta, han estat una gentilesa d'en José Fernández García d'Aerotendencias.com. La foto de l'esquerra, amb l'avió de color vermell anterior a la seva restauració, i matriculat EC-DAU, l'autor ha estat en Pere Ribalta i Puig d'Aeribalta.com.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.


-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web, o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada