dimarts, 11 d’octubre de 2011

Inauguració del Camp de Vol "LES ESCARBONES" a El Pla de Santa Maria.


Entra al Web de l'Ajuntament de El Pla de Santa Maria.


Entra al Web de la Federació Aèria Caralana.
        La Federació Aèria Catalana ens informa de la inauguració del Camp de Vol "LES ESCARBONES" a El Pla de Santa Maria, que esdevindrà el dissabte del cap de setmana vinent dia 15 a les 11:00 h. del matí, en que serà oficialment inaugurat amb l’assistència del Sr.Ricard Font i Hereu, Director General de Transport i Mobilitat de la Generalitat.

        Des de fa uns anys per aquestes dates, l'Ajuntament de El Pla de Santa Maria (Tarragona) ha incorporat a la seva Fira de Tardor la “Fira del Vent” la qual ha anat prenent cada vegada més protagonisme, tant és així que aquest dissabte dia 15 d'octubre tindrà lloc la inauguració oficial del Camp de Vol de “LES ESCARBONES”.

        És una gran noticia per tots els pilots i aficionats als esports aeris, poder comptar amb la incorporació d’aquest nou camp de vol.
        Això a estat possible gracies a les persones, entitats i institucions locals que han recolzat i col·laborat per tirar endavant aquest projecte que avui és una realitat.

        NOTA: tal com ja està indicat en la fitxa del Camp de Vol, el dissabte dia 15 per la tarda, des de les 15:00 a 18:00 hores, quedarà tancada la pista pel transit d’aeronaus.


HEUS ACÍ LA FITXA DEL CIRCUIT QUE HAURAN D'EFECTUAR
ELS AVIONS QUE S'ARRIBIN AL CAMP DE VOL

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.

Premeu amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.

UNA ALTRA OPCIÓ PER EFECTUAR
L'ENTRADA EN EL CIRCUIT PER L'ATERRATGE:
        En sobrevolar la vertical del Camp de Vol per a veure la màniga, seria recomanable fer el tràfic a 1000 peus d'alçada (respecte al sòl o QFE), i no incorporar-se directament a meitat del vent en cua, sinó creuar per sobre del vent en cua pròpiament dit i anar a buscar el seu inici a l'alçada adequada del tràfic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada