dilluns, 17 d’octubre de 2011

Èxit de l'Aeroclub de Castelló en el Ier. Campionat d'Espanya d'ANR (Air Navigation Race)


Entreu al Web de l'Aeroclub de Castelló

        Adjuntem la nota de premsa que sobre la final del Ier. Campionat d'Espanya de navegació aèria ANR (Air Navigation Race) s’ha celebrat el proppassat cap de setmana dies 14 al 16 d'octubre d'aquest 2011, en la qual han participat 2 tripulacions de l'Aeroclub de Castelló.

        Èxit de l'Aeroclub de Castelló en el Ier. Campionat d'Espanya d’ANR (Air Navigation Race), en el qual Manuel Sos assoleix el subcampionat nacional en un podi copat per pilots de la Comunitat Valenciana.

        El castellonenc Manuel Sos, que competia en solitari, ha assolit el tercer lloc en aquesta última prova, aconseguint el subcampionat d'Espanya en aquesta primera edició de l'ANR.
        L’han acompanyat en el podi dues tripulacions del Aeroclub d'Alacant, Raul Prats i Carlos Benito, vencedors de la prova i campions d'Espanya, més Stephan Wendrich i Javier Rodríguez, segons en aquesta prova i tercers en la classificació final del campionat.

A la foto superior, en Manuel Sos reben el premi
de mans del President de l'Aeroclub de Granada.


Podi Ier. Campionat Nacional ANR

        A més de Manuel Sos, que va participar en aquesta ocasió amb la Piper PA28 EC- DFK, la tripulació castellonenca formada per Roberto Solsona i Javier Tejedo, amb la Piper PA28 EC- JQO, també va competir en aquesta gran final. Vicente Nebot, President de l’Aeroclub de Castelló, no va poder arribar a temps per a competir en aquesta ocasió, encara que es va desplaçar a Granada per a assistir als actes en la Base Aèria i al sopar de clausura i lliurament de trofeus.

L'equip de l'Aeroclub de Castelló que va participar a la prova.

        Amb aquest subcampionat d'Espanya d'ANR, l'Aeroclub de Castelló culmina una brillant temporada. Manuel Sos ha estat també el vencedor de la copa de S. M. El Rei, volant en solitari, i vencedor, al costat de Federico González, del Ier. Gran Premi ANR de Múrcia, prova en la qual la tripulació formada per Roberto Solsona i Javier Tejedo va aconseguir el tercer lloc. Vicente Nebot ha assolit aquest any el Campionat d'Espanya de Preses de Precisió, revalidant el títol obtingut en 2009, i les medalles de bronze en cronos i classificació general del Campionat d'Espanya, a més d'haver participat com membre de la Selecció Nacional en el Campionat Europeu.

Per a poder saber més dels diferents al·licients dels que ha constat el desenvolupament de la prova, premeu en aquest link:
http://www. aeroclubcastellon. com/ i-campionat- espana- anr.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada