dissabte, 3 de setembre de 2011

Volada a les terres tòrrides d’al-Àndalus.Entreu al Web de l'Aero Club del Bages.
     Un grup de companys, a la vegada que hàbils aviadors, en el mes d’agost d'enguany han solcat els aires més tòrrids de la península Ibèrica. Els cels d’Andalusia.
     Ells, no ho han fet com Ícar amb les seves ales de cera, doncs no haguessin arribat, sinó que ho han fet sostinguts amb les ales dels seus enginys voladors absents de material fonedís.

     Han estat cinc dies, entre el dia 9 i el dia 14, en als quals, durant la tercera etapa, la del destí escollit, han gaudit de la bellesa de la cultura Mossàrab i de la bona acollida de Córdoba, i d’altres tres etapes en la seva tornada vers l’aeròdrom del Bages.

     Els amics del viatge eren, en Carlos Rodríguez, amb el “P92”, en Pedro Ramírez i el seu fill Alberto, amb el “Corvus”, i la Marga i en Salva, amb el parsimoniós “Savannah”.
     Dos amics més, l'Eliseo i la seva esposa Encarna, amb el “Pioner”, es van afegir a l'aventura des de Córdoba, doncs ells feia dies que viatjaven per aquelles acalorades terres andaluses.

      Sortint del Bages, les etapes han estat set:

     Torremocha de Jiloca (Terol), Lillo (Toledo), amb una curta visita a la seva vila, Aeroport de Córdoba, Ilipa Magna -Alcalá del Río (Sevilla), Casarrubios (Toledo), Castelló -El Grau, i de nou El Bages.

     Una anècdota aviadora a esmentar, és la que, el parsimoniós "Savannah" va arribar més tard que els altres ULM's a l'Aeroport de Còrdova, de manera que, per l'hora Zulú que es donava, els hi varen encendre els llums de la pista a la manera dels gegants de l'aire. Vegeu-ho en el vídeo.
      Tal com ara afirmen la Marga i en Salva, alguna avantatge ha de tenir el fet d'arribar l'últim! I afegeixen: "Aquest és el viatge més llarg que mai havem fet amb el Savannah!".


        No us perdeu el vídeo que explícita totes les etapes i els esdeveniments turístics que han estat perfectament plasmats mitjançant la càmera de vídeo, i les manetes tècniques d’edició dels nostres amfitrions, i excel·lents amics, la Marga i en Salva que gràcies a ells podem mostrar-vos l’esdeveniment. Tampoc us perdeu l'àlbum de les fotos.
        Amb la mateixa destresa i qualitat tant visual com editorial, en Carlos Ridríguez, des de la seva P92 ens delecta amb un vídeo de tot el viatge i les diferents etapes. Tampoc us el perdeu.


Vídeo de la Marga i en Salva des del Savannah i a Còrdova:Vídeo d'en Carlos Rodríguez des del P92:L'ÀLBUM DE LES FOTOS
        Un repàs del viatge mitjançant un extens àlbum de magnífiques fotos us deixarà tal com si hi haguéreu participat:


        Una abraçada de part de la Marga i en Salva.

Pere Ribalta i Puig


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada