dissabte, 10 de setembre de 2011

Una nova empresa d'aviació esportiva a Sabadell proposa un evolucionat projecte.

Aneu al Web de Cleared to Land.
        L'empresa sabadellenca Cleared to Land, ha llançat un nou servei per a atansar l'aviació als particulars.
        La companyia ofereix un servei integral i assessora als seus clients perquè facin realitat el somni de volar d'una forma accessible i econòmica.

        L'objectiu d'aquest nou projecte és atansar el complex món de l'aviació esportiva a tota persona que sent passió per volar, segons manifesta un portaveu de la companyia.
        L'empresa, amb seu a Sabadell, acompanya als seus clients durant tot el recorregut durant l'experiència del vol, siguin quines siguin les seves preferències. Ofereix també assessorament per a l'adquisició d'aeronaus lleugeres, facilita els passos per aconseguir les assegurances per les aeronaus i ofereix les prestacions que interessen per quins desitgen volar, com és per exemple, una escola de vol, també el finançament d'aeronaus i els vols d'iniciació, a més de la seguretat i la logística.

Aneu al Web de Cleared to Land.


        Multipropietat
        Paral·lelament, Cleared to Land ha creat un servei de multipropietat per a aeronaus lleugeres.
        El sistema permet estalviar fins al 80 per cent respecte dels vols tradicionals. Això és possible, gràcies al sistema de gestió online, en el qual el client no ha de preocupar-se de res excepte de comandar el seu propi avió i gaudir del vol.
        El món de l'aviació lleugera i esportiva ha estat històricament etiquetat d’elitista a causa de la multiplicitat de gestions a realitzar i el cost econòmic inicial.
        Les persones que somiaven sentir la sensació de volar, han vist reiteradament els seus somnis vetats pels inconvenients d'un sector complicat i ple d'estereotips.

        L'empresa pretén trencar aquest passat elitista i posar l'aviació a l'abast de qualsevol butxaca. «La nostra missió és fer aquest món més accessible al públic en general, sigui quin sigui el seu estatus a nivell adquisitiu», afirmen.


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada