diumenge, 25 de setembre de 2011

Notícies de la Societat Aeronàutica Espanyola.


Entra al Web de la SAE.

        Ens comunica que la pròxima reunió dels Grups de Treball de la SAE tindrà lloc el pròxim dia 13 d'octubre, en la Casa d'Amèrica, Madrid. La reunió començarà a les 18.30

        La reunió està oberta a totes les persones que desitgin participar en qualsevol dels següents grups de treball:

- Aerojuristes
- Difusió aeronàutica i astronàutica
- Història
- Indústria i tecnologia
- Relacions i societat

        


        PRÒXIMA CONFERÈNCIA:

        L'Estratègia de la Indústria Aeroespacial a Espanya.

        Amb aquesta conferència informaran sobre l'evolució de l'estratègia de la indústria aeroespacial en el món, i es debatrà sobre l'estratègia i els reptes que dins de l’Estat Espanyol se susciten pel futur.
        Per a això realitzarem una anàlisi estratègica sobre el Creixement i desenvolupament de les Cadenes de Subministraments, Innovació, Globalització i la Consolidació i Adquisició d'empreses en el sector aeroespacial.
        Des de la Societat Aeronàutica Espanyola i de l’Astronàutica, SAE, proposen l'assistència a altres activitats relacionades amb el món Aeronàutic.

        A continuació detallem breument les activitats que s’estan endegant pels pròxims mesos.

        CONCLUSIONS IV CONGRÉS INTERNACIONAL DE DRET AERI

        Pots consultar a la seva pàgina web, algunes de les conclusions a les quals es van arribar en les diferents conferències que van tenir lloc durant l'IV Congrés Internacional de Dret Aeri que va tenir lloc els passats dies 15 i 16 de setembre a Sevilla.


        Nota en Anglès que afegeix la SAE en el seu comunicat.

        MRO EUROPE 2011.
        The leading MRO Conference and Exhibition in Europe returns for a 14 th consecutive year to provide a must- attend forum for critical knowledge delivery and information. This year MRO Europe will focus on solutions for the most pressing issues in areas such as comprehensive safety management systems, maintenance of new aircraft types, harmonization across borders, electronic records, and IT systems.

        V JORNADA AEPA.
        SEGURETAT I FACTORS HUMANS.

        La V Jornada AEPA en col·laboració amb l'Escola de Tècniques Aeronàutiques i amb la participació de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria Ésser realitzés el 29 d'Octubre en la base Aèria de Torrejón, para mes informació visita: http://www.aepa-spain.com/

        III CONGRÉS RIDITA MADRID.

        III Congrés de la Xarxa Iberoamericana d'Investigació en Transport Aeri Madrid 2011.

        El temari del Congrés inclou les principals àrees d'interès per als especialistes en estudi i gestió del transport aeri: la influència del transport aeri en el desenvolupament econòmic, la situació de les companyies aèries, l'impacte en el turisme, els efectes sobre el medi ambient, la tecnologia de les futures aeronaus comercials, el desenvolupament i models de gestió de les infraestructures aeronàutiques i la reconfiguració general del sistema, conseqüència de l'adveniment de la societat de la informació.

        Dates: 9, 20 i 21 d'octubre de 2011.

        Lloc: Facultat de Geografia i Història de la UCM i l'Escola d'Enginyers Aeronàutics de la UPM de Madrid situades ambdues en el Campus d'Excel·lència de Moncloa de Madrid.

        Visita la pàgina web: http:// sociedadaeronautica. org/ per a trobar-te al dia de l'actualitat aeronàutica de SAE.


Aeribalta.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada