divendres, 30 de setembre de 2011

II CAMPIONAT AUTONÒMIC DE PARACAIGUDISME VF–4 COMUNITAT VALENCIANA.


Entra al Web de l'Aeroclub de Castelló.


        Del 1 al 2 d'octubre se celebrarà a l'Aeroclub de Castelló el II Campionat Autonòmic de Paracaigudisme VF-4 (Vol en Formació Avançada), que establirà la Selecció Oficial de Paracaigudisme VF-4 de la Comunitat Valenciana.

        La modalitat VF-4 es realitza mitjançant salts des de 4.000 metres. 4 membres de l'equip han de realitzar, en caiguda lliure, una sèrie de figures predeterminades en un temps de 35 segons. Cada equip duu un càmera que forma part del mateix i que grava tota la seqüència del salt. La puntuació de l'equip per part dels jutges es basa en les imatges obtingudes pel càmera durant el salt.

-Les paraules en negreta i marró fosc, així com també les imatges,
sons link que obren pàgines Web, o prement-les amb el ratolí s'engrandeixen-

        El II Campionat Autonòmic de Paracaigudisme VF-4 està organitzat pel club de Paracaigudisme Esportiu d'Alacant i la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració del Real Paraclub València, Club de Paracaigudisme Castelló (Skytime) i l'Aeroclub de Castelló.

Prem amb el ratolí a fi d'engrandir la imatge.

        Està prevista la participació de 4 equips de Castelló, València i Alacant. També estan convidats, fora de competició, altres 2 equips de Múrcia i de la Brigada Paracaigudista. Cada equip estarà format per 5 o 6 membres, realitzant cada salt un total de 4 paracaigudistes més el càmera.

        La competició es disputarà el dissabte 1 d'octubre a partir de les 10 del matí. Cada equip realitzarà 5 salts (mànigues), amb el que estan prevists un total de 30 llançaments (150 salts) dintre de la competició, que s'alternaran amb altres activitats paracaigudistes i es coordinaran amb la resta d'activitat aeronàutica de l'aeròdrom de la Pineda.


        L'equip vencedor del campionat serà la Selecció Oficial de Paracaigudisme VF-4 de la Comunitat Valenciana, que representarà a la nostra comunitat en competicions internacionals i en el Campionat d'Espanya, que es disputarà també en el Aeroclub de Castelló del 28 d'octubre al 1 de novembre d’enguany.

        El diumenge 2 d'octubre se celebrarà el lliurament de trofeus i un salt d'exhibició amb un vol en formació avançada de 10 paracaigudistes.

Per més informació vegeu: http://www.aeroclubcastellon.com/ii-campeonato-autonomico-paracaidismo.htmlL'EROCLUB DE CASTELLÓ IMPARTEIX
UN DIVERTALLER DE “RC” A LA SALERA.

        Aquest dissabte 1 d'octubre, a partir de les 18:00 hores, els pilots oficials de ràdio control del Aeroclub de Castelló, Jorge Herreros i José Vicente Segura, organitzen un Divertaller en la jogueteria Toys"R"Us del Centre Comercial La Salera de Castelló.

Pilots Oficials de Radiocontrol de l'Aeroclub de Castelló.

        Aquesta activitat consisteix a ensenyar a volar un petit helicòpter de ràdio control, tant als més petits com als majors. L'aeromodelisme és una activitat adequada per a tots els públics i una excel·lent forma d'iniciar-se en el meravellós món de l'aviació. L'entrada és lliure i l'activitat és gratuïta.Aeribalta.com -Pere Ribalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada