diumenge, 18 de setembre de 2011

Finalitza el IX Raid Aeri del Nord-Oest Ibèric.


Entreu al Web d'Aeronàutic2000
        Membres del Club Aeronàutic 2000 junt amb el seu "Boss", l'Antonio Marcos acompanyat de la seva inseparable Carme, han participat en el Raid del Nord-Oest que va iniciar-se a l'Aeroport de León –municipi de La Virgen del Camino- el proppassat dia 5 d'aquest mes de setembre del 2011, i que va acabar a Bragança, a Portugal, el diumenge dia 11. I el dilluns cap a casa.        Ens diu l'Antonio, que el Raid va resultar fantàstic i la meteo immillorable. Les escales varen ser, de León a Viseu, Benavente, Portimao, Lagos (aquests a Portugal), La Juliana (Sevilla), Don Benito (Badajoz), Matacan (Salamanca) i fins arribar-se al punt final d’arribada i cloenda del Raid, Bragança. El dilluns dia 12 s’envolaren de Bragança, i via Villamarco i Sesma varen fer terra a Òdena.
        En total completaren casi 21 hores de vol. L’Antonio ja es troba fent comptes i diu... “Ara, de tornada a casa és hora d’anar comptant els dies que falten per la desena ronda del Raid, l’any vinent...”

        Ens ha confessat l'Antonio que anava a fer un reportatge fotogràfic ben condimentat, però, coses del destí, en arribar a León no va poder localitzar la càmera en lloc, se l'hi va extraviar. Impertèrrit, va agafar el mòbil i amb la seva càmera va fer un petit reportatge que bé prou ens permetran acompanyar-los retrospectivament en el Raid.


A la foto superior, entre altres models i "protegit" pels Canadair,
s'hi veu el P-96 de l'Aeronàutic2000 a la base aèria de Matacan, a Salamanca.

A la foto inferior hi veiem un ALTO propietat d'Agustín,
un dels participants més recents al Raid.UN LINK DE VÍDEO:
        Per raons tècniques alienes al nostre Blog, sí però, concomitants amb el propi "embed" del vídeo, aquest no es mostra adequadament a la nostra pàgina. Per la qual cosa, ens basem amb un link que sí que obre directament el vídeo.
        Vegeu aquest vídeo del Raid 2011, de quin n'havem estat assabentats mitjançant el Facebook de l'amic Justino Guzmán Fernández Villarino, en el qual, i en diverses ocasions, s'hi pot veure el P-96 de l'Aeronàutic2000 i els seus dos tripulants.
        Advertim que el vídeo s'inicia amb un anunci.El P-96 EC-DU2 de baix a l'esquerra, un dels més veterans al Raid.
A la dreta zona d'aparcament a Bragança al final del Raid.


        Carregant equipatges al Aviocar, aeròdrom de Viseu. Aquest Aviocar de l'exercit Portuguès ens va acompanyar durant tot el Raid, i al portar-nos els equipatges ens va permetre volar més tranquils, sense l'excés de pes. També va ser el nostre àngel de la guarda...
        Inestimable ha estat la col·laboració de la Força Aèria Portuguesa....(Tot igual que l'Espanyola, que encara que finalment arribaren a convidar-nos a entrar a Matacan, i malgrat que varem estar tot el disabte sense cap activitat, AENA ens va cobrar la taxa d'aeroport a la sortida. 22 Euros!!!... Sense comentaris...)

Aeribalta.com - Pere Ribalta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada